به گزارش ايرنا، رييس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مياندوآب در اين خصوص گفت: امسال با صرف 200 ميليون ريال هزينه از سوي اداره اوقاف و امور خيريه و همچنين شهرداري مياندوآب اين مسجد مرمت و بازسازي شد.
فاطمه عليزاده افزود: كوچه دسترسي به اين مسجد نيز طي سال جاري به اهتمام شهرداري و شوراي شهر مياندوآب سنگ فرش شده و جدول آن مورد بازسازي قرار گرفت و مسافران به سهولت مي توانند از مسجد بازديد كنند.
وي در خصوص ميزان آمادگي اين شهرستان براي استقبال از مسافران نوروزي گفت: چهار مركز اقامتي از مجموعه تاسيسات گردشگري و سه مركز اسكان فرهنگيان براي اقامت و اسكان مسافران نوروزي در مياندوآب آماده شده است.
وي افزود: اين مراكز در هر شبانه روز ظرفيت پذيرش 28 نفر در هتل، 80 نفر در مهمان پذير و 150 گردشگر را در مراكز اسكان فرهنگيان دارند و همچنين يك باب سالن ورزشي و چهار باب مسجد جهت اسكان اضطراري مسافران در نظر گرفته شده است.
رييس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مياندوآب با بيان اينكه مراكز اقامتي اين شهر روزانه ظرفيت پذيرش 258 مسافر و گردشگر را دارد، بيان كرد: همچنين 6 باب داروخانه، 6 پايگاه امداد و سلامت پيش بيمارستاني به طور ثابت و يك مورد پايگاه امداد در پليس راه شهرستان داير شده كه در قالب تسهيلات سفر خدمات ارايه خواهند داد.
وي گفت: موزه باستان شناسي اين شهرستان در بوستان معلم در 2 شيفت صبح و عصر، مسجد تاريخي طاق و «تاتاوي كورپيسي» جهت بازديد گردشگران و مسافران نوروزي آماده شده است.
به گزارش ايرنا، در شهرستان مياندوآب بيش از 100 اثر تاريخي وجود دارد كه 43 اثر از آنها در فهرست آثار ملي كشور به ثبت رسيده است.
مياندوآب به عنوان سومين شهرستان بزرگ و پرجمعيت آذربايجان غربي در منطقه واسط بين سه استان آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و كردستان واقع شده است.
مسجد طاق يكي از بناهاي تاريخي مياندوآب با قدمت مربوط به دوره قاجاريه است كه به دستور «احمد خان بيگلربيگي» درسال 1202 هجري قمري احداث شده است.
بناي اين مسجد به صورت شبستاني ستون دار يا پوشش طاق و گنبد بوده و جزو مساجد شبستاني به حساب مي آيد كه فاقد مناره يا ايوان رفيع است.
بناي مسجد طاق به شماره 1949 در سال 1376 در فهرست آثار ملي ايران به ثبت رسيده است.
9871/6185/2093
تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۲
مهاباد - ايرنا - مسجد تاريخي «طاق» مياندوآب به عنوان يكي از آثار قديمي و جلوه اي از معماري اسلامي در جنوب آذربايجان غربي، همچون سال هاي گذشته در كانون توجه مسافران نوروزي قرار دارد.