به گزارش ایرنا، خیل عظیم زائران و مردم قم از ساعت های گذشته در مسجد مقدس جمكران حضور یافته و هر لحظه بر تعداد جمعیت عاشق و مشتاق حضرت ولی عصر(عج) افزوده می شود و دوستداران و منتظران یوسف زهرا(س) به صورت كاروان، دسته های پیاده روی، خانوادگی و انفرادی به سوی این مسجد در حركت هستند تا از فضای معنوی و ملكوتی آن بهره مند شوند.
منتظران و عاشقان دلسوخته مكتب اهل بیت(ع) با چشمان اشك بار امشب آمده اند تا در جشن میلاد دوازدهمین اختر تابناك آسمان امامت و ولایت، حضرت صاحب الزمان(عج) شركت كنند.
مردمانی كه با چشمان انتظار در میهمانی میلاد حضرت مهدی(عج) حضور به هم رسانده و این گونه عشق و ارادت خویش را به خاندان اهل بیت(ع) به نمایش گذاشته اند. عاشقانی كه با پای پیاده و بغض های شكسته در گلو با در دست گرفتن شاخه های گل، مسافت های طولانی را پشت سرگذاشته اند تا از نزدیك این میلاد فرخنده را به صاحب زمان خویش تبریك و تهنیت بگویند.
محبانی كه با دیدن گنبد فیروزه ای این مسجد مقدس دست بر روی سینه گذاشته و اشك شوق و انتظار از گوشه چشمانشان بر روی گونه هایشان جاری می شود و ظهورش را از خداوند منان طلب می كنند.
چراغانی صحن و شبستان های مسجد مقدس جمكران و خیابان های منتهی به این مسجد از روزهای گذشته آغاز شده و پرچم های لبیك یا مهدی موعود(ع) در شهر قم برافراشته شده است.
بخش های مختلف مسجد مقدس جمكران مملو از جمعیت عظیمی از زائران ایرانی و غیر ایرانی است و امسال برنامه ریزی جهت پذیرایی و استقبال از زائران و مجاوران با اجرای برنامه های مختلف جشن و خدمات اجتماعی و رفاهی صورت گرفته است.
50 هزار نیروی مردمی، امدادی، خدماتی، انتظامی و ستادی در برگزاری هر چه باشكوه تر جشن های نیمه شعبان در قم به ویژه مسجد مقدس جمكران مشاركت دارند.
مراسم احیای شب نیمه شعبان نیز با حضور انبوه مشتاقان و عاشقان یوسف زهرا(س) در مسجد مقدس جمكران برگزار می شود.
علاوه بر مسجد جمكران، حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) به عنوان نگین شهر مقدس قم یكپارچه آذین بندی و چراغانی شده و برنامه های جشن و سرور و سخنرانی در این مكان مقدس با حضور انبوه زائران و مسافران برقرار می باشد.
در بقاع متبرك امامزادگان، دفتر رهبر معظم انقلاب در قم و مراجع تقلید، مساجد، حسینیه ها و سایر اماكن نیز برنامه های جشن و سرور به مناسبت سالروز میلاد فرخنده حضرت ولیعصر(عج) با مداحی و سخنرانی در خصوص فرهنگ انتظار در حال اجراست.
منتظران آن حضرت با آذین بندی و چراغانی خیابان ها و سردرب منازل و حضور در خیابان ها، مساجد و اماكن مذهبی با توزیع نذری، شربت و شیرینی جشن باشكوهی را در محله ها و مناطق مختلف قم بر پا كرده اند.
همچنین نماز جماعت مغرب و عشا در شب نیمه شعبان به امامت آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، با حضور میلیونی عاشقان ظهور در مسجد مقدس جمكران، اقامه شد.
مهدی موعود روز جمعه نیمه شعبان 255 هجری قمری در خانه امام حسن عسكری(ع) و نرجس خاتون به دنیا آمد. كنیه های آن حضرت عبارتند از ابوالقاسم، هم كنیه پیامبر(ص)، ابوعبدالله، اباصالح، و دارای بیش از 300 لقب از جمله مهدی، منصور، قائم، حجت الله، صاحبالامر، خلف صالح، بقیه الله، منتقم، موعود، خاتم الاوصیا، داعی، باسط، ثائر، صاحبالزمان، خلیفه الرّحمان، برهان، سید و منتظر است.
یگانه منجی عالم بشریت به دور از نگاه ماموران حكومتی عباسیان پس از تولد، حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام حسن عسكری(ع) به صورت نیمه مخفی زندگی و در این زمان پدرش، آن حضرت را به بزرگان شیعه معرفی كرد تا در مساله امامت در زمان غیبت دچار اختلاف نشوند.
پس از شهادت حضرت امام حسن عسكری(ع) در سال 260 هجری قمری، غیبت صغری آغاز شد و تا سال 329 هجری قمری ادامه پیدا كرد. در این دوره حضرت مهدی(عج) از طریق چهار نایب به اداره امور مردم می پرداخت و سپس غیبت كبری آغاز شد.
طبق اسناد و احكام دین اسلام پس از ظهور امام زمان(عج)، حكومت واحد جهانی با محوریت عدل و داد در جهان تشكیل خواهد شد.
7404/ 1175
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۲
قم - ایرنا - شهر مقدس قم و مسجد جمكران همزمان با شب نیمه شعبان، میلاد خجسته منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) با حضور خیل عظیمی از مشتاقان مكتب اهل بیت عصمت و طهارت(ع) غرق در جشن و نور و سرور شده است.