به گزارش ایرنا، قم از شب گذشته حال و هوایی دیگر به خود گرفته و نوای دلنشین یا مهدی ادرکنی فضای شهر کریمه اهل بیت(ع) را عطرآگین کرده است.
حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) نیز به طرز باشکوهی آذین بندی شده و صدای مدیحه سرایی مداحان اهل بیت(ع) در روز میلاد امام عصر(عج) از ماذنههای این مکان مقدس به گوش میرسد.
به همین مناسبت معابر و خیابانهای قم نیز به طرز با شکوهی چراغانی و آذینبندی شده و مردم با رعایت پروتکلها و شیوهنامههای بهداشتی اقدام به توزیع نذورات و بستههای فرهنگی کرده و این روز مبارک را به یکدیگر تبریک و شادباش میگویند.
نهادهای مختلف فرهنگی و تبلیغی قم بویژه آستان مقدس حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد جمکران، اداره کل اوقاف و امور خیریه و اداره کل تبلیغات اسلامی و همچنین سایر ارگانها و مجموعههای این استان، برنامههای فاخر و متنوعی را تدارک دیدند که از طریق فضای مجازی در حال پخش میباشد.
آیین معنوی احیای نیمه شعبان نیز در نخستین ساعتهای بامداد امروز در حرم بانوی کرامت، مسجد جمکران و امامزادگان و بقاع متبرکه قم نیز به صورت مجازی برگزار شد.
حضرت مهدی(عج) معصوم چهاردهم و امام دوازدهم شیعیان، یک سال و یک ماه پس از ازدواج امام حسن عسکری (ع) و نرجس خاتون به دنیا آمد که بنا بر بیشترین روایت ها ایشان روز جمعه نیمه شعبان ۲۵۵ هجری قمری متولد شدند.
یگانه منجی عالم بشریت پس از تولد، حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری(ع) به صورت نیمه مخفی زندگی کرد. یکی از کارهای بسیار مهمی که پدر امام زمان(عج) در این دوره انجام داد این بود که امام مهدی(عج) را به بزرگان شیعه معرفی کرد تا در آینده در مساله امامت دچار اختلاف نشوند.
غیبت صغری پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) در سال ۲۶۰ آغاز شد و تا سال ۳۲۹ ادامه پیدا کرد. در این دوره حضرت مهدی(عج) از طریق چهار نایب به اداره امور مردم می پرداخت.
دوره غیبت کبری نیز با پایان غیبت صغری و از سال ۳۲۹ هجری قمری شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بداند ادامه خواهد داشت.
پس از ظهور، امام زمان(عج) براساس احکام اسلام حکومت واحد جهانی تشکیل خواهد داد که در سایه آن سرتاسر عالم پر از عدل و داد خواهد شد.
نظر شما