به گزارش ايرنا؛ دكتر عليرضا معرفت روز پنجشنبه در آئين گردهمايي دانشجويان غيرايراني، در سرسراي اجتماعات پروفسور شمسيپور كتابخانه مركزي دانشگاه رازي افزود: همچنين بر اساس آخرين ردهبندي كه كمتر از 2 ماه پيش منتشر شد و پايگاه ISC براي اولين بار چند دانشگاه ايران را با دانشگاههاي مطرح جهان مقايسه كرده، دانشگاه رازي از نظر جايگاه بين المللي، رتبه پنجم دانشگاههاي جامع كشور را به خود اختصاص داد.
وي تاكيد كرد: دانشگاه رازي پنجمين دانشگاه ايران در رتبه بينالمللي است و بدون شك بعد از چند دانشگاه مركز، حتي از دانشگاه بوعلي همدان جلوتر هستيم كه مايه افتخار است.
وي با اشاره به امتيازات قابل توجه دانشگاه رازي، افزود: شاخص H دانشگاه رازي تا يكسال پيش 86 بود اما اكنون به 89 رسيده و از نظر شاخص H رتبه هفتم را در دانشگاههاي ايران داريم.
دكتر معرفت با تاكيد بر اينكه كيفيت دانشگاه رازي رو به ارتقاء است و به هيچوجه نزول نخواهد يافت، افزود: دانشجويان غيرايراني به سمت برقراري ارتباط با موسسات و دانشگاههاي عراق، ايران، افغانستان و ساير كشورها بروند و مطمئناً دانشگاه با همكاري معاونت ها تسهيلاتي را لحاظ مي كند.
رئيس دفتر و مشاور ارشد رئيس دانشگاه رازي در ادامه با خيرمقدم به دانشجويان غيرايراني و با تشكر از مسئول دفتر همكاريهاي بينالملل دانشگاه در برگزاري اين مراسم، اظهار داشت: دانشجويان غيرايراني شاغل به تحصيل در دانشگاه رازي اطمينان داشته باشند كه هميشه مسائل و دغدغههاي آنها مدنظر مسئولان دانشگاه بوده و هست.
دكتر معرفت افزود: يكي از اهداف و سياست كلي در مورد دانشجويان خارجي اين است كه وقتي وارد كشور ديگري و جامعه دانشگاهي جديدي ميشوند بايد با آن جامعه دانشگاهي جديد عجين شوند نه اينكه وقتي وارد يك دانشگاه جديد شدند كُلني تشكيل دهند چرا كه تشكيل كُلني سبب عدم تحقق اهداف دانشجويان خارجي و دانشگاه پذيرنده ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه شرايط و ضوابط دانشگاه رازي براي دانشجويان بومي و غيرايراني يكسان است، افزود: ما دانشجويان غيرايراني را همانند دانشجويان ايراني ميدانيم و هر آييننامهها و ضوابط و شرايطي كه براي دانشجوي بومي وجود دارد براي دانشجوي غيرايراني نيز لحاظ شده است.
او درادامه بر يادگيري زبان فارسي از سوي دانشجويان غيرايراني شاغل به تحصيل در دانشگاه رازي، تاكيد كرد و تصريح كرد: فراگيري زبان فارسي از سوي دانشجويان غيرايراني يا قبل از ورود به كشور مورد نظر بايد انجام شود و يا بعد از ورود با شركت در دورهها و تمهيدات انديشيده شده است.
او يادآوري كرد كه هنوز دانشجوياني هستند كه باوجود گذراندن اين دورهها و با اينكه به ماههاي پاياني تحصيلات خود نزديك ميشوند اما هنوز در مسأله زبان مشكل دارند و لذا بايد يادگيري زبان فارسي را جدي بگيريد.
مشاور ارشد رئيس دانشگاه رازي خطاب به دانشجويان غيرايراني گفت: همه شما سفيراني هستيد كه ميتوانيد مزيتها و ويژگيهاي شاخص و برجسته دانشگاه رازي از جمله رتبه، موقعيت مكاني و همجواري با عراق، امكانات و تسهيل در عبور و مرور را به دانشگاهها، موسسات و مسئولان كشور خود منعكس كنيد.
دكترمعرفت در ادامه با اشاره به راهاندازي دفتر امور كنسولي دانشجويان غيرايراني در دانشگاه رازي، گفت: در همين مدت كوتاه اخير، چندين تفاهمنامه با كشورهاي مختلف داشتيم از جمله تفاهمنامه با دانشگاه دمشق كه روز گذشته انجام شد.
او بر انجام تحقيقات و طرحهاي علمي- پژوهشي مشترك ميان دانشگاه رازي و دانشگاههاي خارجي تاكيد كرد و گفت: دانشگاه رازي دانشگاه پيشرو در كشوري است كه با سرعت در حال توسعه است و انتظار ميرود بيشترين سرمايهگذاري تمام دانشگاهها و كشورهاي در حال توسعه، روي تحقيقات كاربردي باشد.
وي اضافه كرد: در ديدار با رايزن علمي عراق و نمايندگان دانشگاههاي مختلف نيز بر انجام كنفرانسها، تحقيقات، مجلات بينالمللي و طرحهاي پژوهشي مشترك تاكيد شد كه بايد از اين فرصتها استفاده كرد.
دانشگاه رازي كه نام آن برگرفته از «محمدبن زكرياي رازي» يكي از دانشمندان بزرگ ايراني سده سوم هجري است، اكنون داراي 9 دانشكده و پرديس كشاورزي و منابع طبيعي بوده و با بهره گيري از دانش و تخصص 10 استاد، 49 دانشيار، 250 استاديار، 46 مربي، و در مجموع 355 عضو هيات علمي در 39 گروه آموزشي و حدود 12 هزار دانشجو در چهار مقطع كارداني، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري به فعاليت خود ادامه مي دهد.
اكنون 125 دانشجوي غيرايراني در دانشگاه رازي كرمانشاه تحصيل مي كنند.
3033
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۶
كرمانشاه - ايرنا- رئيس دفتر و مشاور ارشد رئيس دانشگاه رازي با اشاره به امتيازات شاخص دانشگاه رازي گفت: براساس رتبهبندي انجام شده در چند سال اخير اين دانشگاه همواره در بين دانشگاههاي جامع كشور در داخل ايران، رتبه 10 تا 15 را به خود اختصاص داده و جزء دانشگاه هاي برتر كشور است.