هادي صمدي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از تعداد 453 هزار و 275 فقره پرونده وارده به دادگستري اين استان 223 هزار و 766 فقره پرونده جهت حل و فصل اختلاف به شوراهاي حل اختلاف ارجاع شده است.
وي اظهار داشت: باقي پروندههاي ورودي نيز پس از رسيدگي و صدور راي، مختومه شده است.
وي بيان كرد: با هدف افزايش ميزان صلح و سازش در پروندههاي ورودي به شعب شوراي حل اختلاف، اعضاي شعبي كه بيشترين مصالحه را داشته يا در اين زمينه فعال هستند در طول سال يا در هفته قوه قضائيه تجليل مي شوند.
وي تاكيد كرد: مختومه شدن پروندهها با صلح و سازش طرفين علاوه بر جلوگيري از تشكيل پروندههاي بعدي در دستگاه قضايي، منجر به آرامش دروني افراد مي شود.
رييس شوراهاي حل اختلاف آذربايجان غربي گفت: حدود 49 درصد پروندههاي دستگاه قضايي آذربايجان غربي در سال گذشته توسط شوراهاي حل اختلاف مورد رسيدگي و حل و فصل قرار گرفته است.
صمدي اضافه كرد: در حال حاضر 342 شعبه شوراي حل اختلاف در شهرها و روستاهاي اين استان فعال است.
وي ادامه داد: از اين تعداد 210 شعبه شوراي حل اختلاف در شهرها و 132 شعبه شوراي حل اختلاف در روستاهاي اين استان قرار دارد.
به گزارش ايرنا شوراهاي حل اختلاف از سال 1387 با تصويب مجلس شوراي اسلامي راه اندازي شده اند، شوراهاي حل اختلاف با فعاليت زير نظر قوه قضاييه صلاحيت رسيدگي به همه دعاوي مدني و حقوقي، جرائم قابل گذشت و نيز رسيدگي به جنبه خصوصي جرائم غيرقابل گذشت را دارند.
يكي از اولويت هاي قوه قضاييه كاهش جرائم و آسيب هاي اجتماعي است.
9918/7129
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۱
اروميه - ايرنا - رييس شوراهاي حل اختلاف آذربايجان غربي گفت: حدود 62 هزار و 419 فقره از پروندههاي قابل مصالحه طي سل گذشته پس از ورود به شعب شوراهاي حل اختلاف به سازش منتهي شد.