به گزارش خبرنگار ایرنا، مریم حضرتی غروب سه شنبه در حاشیه مراسم افتتاح كلینیك تخصصی دیابت در بیمارستان رازی رشت در جمع خبرنگاران افزود: این تعداد كلینیك های تخصصی پرستاری در زمینه بیماری هایی از جمله دیابت، فشار خون، قلبی و عروقی و آلزایمر راه اندازی شده است.
وی با بیان این كه كلینیك های تخصصی پرستاری توسط پرستاران اداره می شوند، خاطر نشان كرد: در این كلینیك ها آموزش های مختلف به مردم و بیماران مبنی بر چگونگی مصرف دارو، نحوه ورزش و فعالیت و سبك زندگی سالم ارائه می شود.
حضرتی با اشاره به افزایش سن سالمندی و بیماری های غیرواگیر تصریح كرد: آموزش به مردم برای پیشگیری و كنترل عوارض بیماری ها از ضروریات اهداف وزارت بهداشت است و در معاونت پرستاری پیشگیری، كنترل و آموزش مردم برای خودمراقبتی دنبال می شود.
وی با اشاره به نقش مهم پرستاران در حوزه سلامت خاطر نشان كرد: پرستاران مقرون به صرفه ترین تیم سلامت برای آموزش مردم هستند و كلینیك های پرستاری از پایگاه هاییست كه می توانند به مردم برای پیشگیری و كنترل بیماری ها كمك كنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش در جمع خبرنگاران با بیان اینكه میانگین كشوری هشت دهم نیروی پرستار به هر تخت است و ایده ال بایستی 5 / 1 پرستار به ازای هر تخت باشد، تصریح كرد: بایستی به سمت پرستار جمعیت برویم؛ اگر چه كمبود نیرو در بخش پرستاری داریم اما پرستاران ما در زمینه آموزش به مردم و پرستاری از بیماران، به خوبی كار می كنند و امیدواریم با قول وزیر بهداشت برای جذب 9 هزار پرستار ، این كمبود تا حدودی جبران شود.
كلینیك تخصصی پرستاری قلب در بیمارستان رازی رشت و دیابت در كلینیك بیمارستان رازی رشت غروب سه شنبه با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی افتتاح شد.
7286/2007
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۷
رشت - ایرنا - معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: طی یك سال گذشته، 60 كلینیك تخصصی پرستاری در كشور فعال شد.