مصطفي فرامرزي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از اين تعداد ماموريت هوايي انجام شده در سال جاري پنج مورد تصادفي، يك مورد مادر باردار و چهار مورد نيز بيمار قلبي بوده و تكنسين ها با استفاده از بالگرد در سريعترين زمان ممكن بر بالين بيماران حضور يافتند.
وي با بيان اينكه استفاده از بالگرد بيشتر براي انتقال بيماران نقاط صعب العبور به مراكز درماني مورد استفاده مي گيرد، گفت: 2 مورد از ماموريت هاي انجام شده درمحور كامياران، 2 مورد محور مريوان، سه مورد محور ديواندره و مابقي نيز بيمارستان سروآباد و بيمارستان بوعلي مريوان بود.
مديراورژانس پيش بيمارستاني و مديريت حوادث دانشگاه علوم پزشكي كردستان افزود: درتمام ماموريت هاي انجام شده زمان انتقال بيمار به بيمارستان كمتر از نيم ساعت طول كشيد كه در صورت انتقال زميني هر يك از اين موارد، اين زمان بيش از 90 دقيقه بود.
وي يادآور شد: بالگرد داراي تجهيزات كامل پزشكي و در واقع يك 'ICU' كامل پرنده است و بخاطر داشتن چرخ، قابليت فرود در اراضي شيب دار را دارد.
فرامرزي اضافه كرد: در حوادث بويژه سانحه هاي جاده اي و همچنين برخي بيماري ها از جمله سكته هاي قلبي و مغزي زمان طلايي براي انتقال بيمار وجود دارد و استفاده از بالگرد به دليل انتقال سريع، از ميزان آسيب هاي وارده تا حدود زيادي مي كاهد.
اورژانس هوايي فوريت هاي پزشكي كردستان به عنوان سي و سومين اورژانس هوايي كشور از مرداد ماه سال 96 راه اندازي شده و بالگرد اين مركز از نوع 'LOT' تك موتوره بوده و به مجهزترين تجهيزات پزشكي روز دنيا تجهيز شده است.
7348 / 3034
تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۰
سنندج - ايرنا - مديراورژانس پيش بيمارستاني و مديريت حوادث دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: از اول امسال تا كنون 10 ماموريت امداد هوايي در مناطق مختلف استان انجام شده است.