مصطفی فرامرزی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این ماموریت ها که در زمینه انتقال بیماران بدحال، مادران باردار و یا مصدومان حوادث به مراکز درمانی و بیمارستانها بوده است، تکنسینها بوسیله بالگرد در سریعترین زمان ممکن بر بالین بیماران حضور یافته و خدمات درمانی ارائه دادند.
وی اضافه کرد: بیشتر ماموریتهای هوایی انجام شده در مناطق صعبالعبور و جاهایی که دسترسی به آمبولانس و تردد به صورت زمینی وجود ندارند و یا اینکه بیماران بدحالی که نیاز به انتقال سریع به مراکز درمانی دارند، انجام گرفته است.
مدیراورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: بالگرد این مرکز دارای تجهیزات کامل پزشکی و در واقع یک «ICU» کامل بوده و از امکانات لازم برخوردار است و بخاطر داشتن چرخ، قابلیت فرود در اراضی شیب دار را دارد.
وی تاکید کرد: در ماموریتهای انجام شده زمان انتقال بیمار به مراکز درمانی کمتر از نیم ساعت طول کشیده، این در حالی است که در صورت استفاده از ماموریت زمینی، انتقال بیماران بیسار بیشتر از این زمان طول میکشد.
فرامرزی افزود: در حوادث بویژه سانحههای جادهای و همچنین برخی بیماریها از جمله سکتههای قلبی و مغزی زمان طلایی برای انتقال بیمار وجود دارد و استفاده از بالگرد به دلیل انتقال سریع، از میزان آسیبهای وارده تا حدود زیادی میکاهد.
اورژانس هوایی فوریت های پزشکی کردستان به عنوان سی و سومین اورژانس هوایی کشور از مرداد ماه سال ۹۶ راه اندازی شده و بالگرد این مرکز از نوع «LOT» تک موتوره بوده و به مجهزترین تجهیزات پزشکی روز دنیا تجهیز شده است.
سنندج - ایرنا - مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: امسال (اول فروردین تا پایان آذر) در مجموع ۹۴ مورد ماموریت امداد هوایی برای انتقال بیماران و مصدومان بد حال در مناطق مختلف این استان انجام شده است.
اخبار مرتبط
-
10 مورد ماموريت هوايي در كردستان انجام شد
سنندج - ايرنا - مديراورژانس پيش بيمارستاني و مديريت حوادث دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: از…
-
از سال ۷۹ تاکنون؛
بیش از ۲۶ هزار بیمار با اورژانس هوایی به مراکز درمانی منتقل شدند
اهواز – ایرنا – رییس اورژانس هوایی کشور گفت: ۲۶ هزار و ۱۴۷ بیمار از سال ۱۳۷۹ تا پایان تیر امسال…
نظر شما