محمد رحمانيان، دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين طرح با هدف حفظ و ارتقاي سطح سلامت جامعه و همچنين براي كاهش و كنترل بيماريهاي مرتبط با آب و مواد غذايي اجرا ميشود.
وي بيان داشت: در ماه مبارك رمضان، فعاليت مراكز تهيه و عرضه شيريني هاي سنتي و غذاهاي ويژه اين ايام مانند، زولبيا و باميه، آش و حليم افزايش مي يابد از اين رو بازرسان بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي جهرم در قالب طرح سلامت رمضان با بازديد از اين مراكز بر روند پخت و عرضه اين مواد غذايي نظارت مستمر دارند.
او گفت: با توجه به اينكه اماكن عمومي نظير مساجد، حسينيه ها و ساير مكان هاي برگزاري مراسم ايام رمضان نيز مبادرت به پذيرايي از روزه داران مي كنند بازرسان بهداشت محيط اين دانشگاه از اين اماكن نيز بازديد مي كنند.
رحمانيان ادامه داد: اين بازرسان مجهز به تجهيزات قابل حمل (پُرتابل) براي سنجش و نمونه برداري از آب و مواد غذايي هستند و در اين بازرسي ها از اين وسايل استفاده خواهند كرد.
به گفته وي، اجراي طرح سلامت رمضان تا هفدهم خرداد 98 در اين شهرستان ادامه دارد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي جهرم بيان كرد: از شهروندان و مسافران نيز انتظار داريم مواد غذايي و شيريني هاي سنتي را از مراكز مجاز تهيه و در هنگام خريد به مجوزهاي بهداشتي آن توجه كنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي با شماره تلفن 190 سامانه رسيدگي به شكايات مردمي كه 24ساعته در اختيار شهروندان است، تماس بگيرند.
شهرستان جهرم در فاصله 193كيلومتري جنوب شرقي شيراز قرار دارد.
9910 /6118
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۸
شيراز-ايرنا- رئيس دانشگاه علوم پزشكي جهرم گفت: به مناسبت ماه مبارك رمضان در قالب اجراي طرح سلامت رمضان، فعاليت مراكز تهيه و عرضه مواد غذايي در اين شهرستان در ساعت هاي اداري، غيراداري و ايام تعطيل رصد مي شود.