به گزارش ایرنا، دکتر محمد رحمانیان روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در یک هزار و ۷۴۶ بازرسی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون ، برای ۱۰۵ مراکز متخلف تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در سطح شهرستان جهرم اخطاریه صادر شده است.
وی اظهار کرد: نظارت شبانهروزی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان با هدف کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از فراگیری بیماریهای واگیردار به ویژه از طریق آب و غذا و همین طور کاهش بار بیماریهای غیرواگیر با کنترل نمک و روغن، به منظور حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه انجام شده است.
دکتر رحمانیان تصریح کرد: مکانهای بازرسیشده، شامل کلیه مراکز تهیه، توزیع، عرضه مواد غذایی با اولویت مراکز حساس چون تهیه و پخت شیرینی سنتی مخصوص این روزها مانند زولبیا و بامیه، مراکز تهیه آش و حلیم و نانواییها بوده است.
به گفته وی مراکز تهیه و عرضه عمومی افطاری و سحری از قبیل مساجد و محل های برگزاری مراسم ماه رمضان از دیگر مکانهایی بوده که نظارت بر آن نیز صورت گرفته است.
وی گفت: تعداد سنجش با تجهیزات برای نمونهبرداری آب آشامیدنی و مواد غذایی ۵۶۴ مورد بوده و ۱۲۹ مورد نمونهبرداری غذایی انجام شده است.
او در ادامه افزود: نمونه گیری و تعداد کلر سنجی آب آشامیدنی در این روزها به ترتیب ۱۲۲ و دو هزار و ۷۷۹ مورد نیز بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم رسیدگی به شکایات مردمی در ماه رمضان را ۲۸ مورد دانست.
وی تأکید کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۱۹۰ که سامانه رسیدگی به شکایات مردمی و به صورت شبانهروزی فعال است، تماس بگیرند.
شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.
۹۹۱۰/ ۶۱۱۳