حامد قرباني روز دوشنبه در حاشيه بازديد از تعدادي طرحهاي توليدي گناباد طي گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين تسيهلات در بخشهاي اشتغالهاي فراگير و روستايي، مشاغل خانگي و از محل اعتبارات داخلي بانكها به متقاضيان پرداخت شده است.
وي اظهار داشت: بيشترين تسيهلات به ميزان 126 ميليارد و 70 ميليون ريال در بخش اشتغال روستايي و كمترين ميزان به مبلغ 24 ميليارد و 550 ميليون ريال در بخش اشتغال فراگير به متقاضيان پرداخت شده است.
وي گفت: طرح معين اقتصادي به عنوان طرح ابتكاري استاندار خراسان رضوي، محور سرمايه گذاري و رونق اقتصادي قرار دارد كه مسير رونق توليد را نيز هموار مي كند.
قرباني افزود: بخش اعظم توان اجرايي و ظرفيتهاي سرمايه گذاري شهرستان در مسير تحقق اهداف معين هاي اقتصادي بسيج شده است.
وي اظهار داشت: در اين راستا ضمن بررسي و رفع موانع توليد، زمينه سرمايه گذاري سرمايه گذاران در اين شهرستان فراهم مي شود.
وي مهمترين مشكلات سرمايه گذاران و توليد كنندگان در گناباد را بوروكراسي اداري و مشكلات مالي ذكر كرد و گفت: در كارگروه هاي تسهيل و رونق توليد، مسئولان ادارات ذيربط و بانكها موظف به حمايت و رفع مشكلات سرمايه گذاران شده اند.
قرباني شناسايي و احصاي طرحهاي نيمه تمام كه قابليت معرفي در واگذاري به معينهاي اقتصادي را دارند و همچنين شناسايي تنگناهاي واحدهاي توليدي و بهره گيري از ظرفيت اين معين ها براي رفع مشكلات آنها را از ديگر رويكردها براي توسعه و عمران گناباد ذكر كرد.
فرماندار و جمعي از مسئولان گناباد روز دوشنبه از واحدهاي توليدي شركت صنايع لبني پگاه، توليد خوراك دام و توليد نوشيدني هاي آلوئه ورا در اين شهرستان بازديد و در جريان مسائل و مشكلات آنها قرار گرفتند.
اين واحدهاي توليدي در مجموع با سرمايه گذاري 220 ميليارد ريال راه اندازي شده و براي 70 نفر اشتغال مستقيم و 140 نفر فرصت شغلي غير مستقيم ايجاد كرده اند.
172 واحد صنعتي در بخشهاي صنايع كاني فلزي و غيرفلزي، صنايع غذايي، شيميايي و سلولزي در شهرستان گناباد فعاليت دارند كه براي راه اندازي آنها هزار و 273 ميليارد ريال سرمايه گذاري شده و از اين محل براي سه هزار و 284 نفر به طور مستقيم و براي دو برابر اين تعداد به طور غير مستقيم اشتغال ايجاد شده است.
سه شهرك و ناحيه صنعتي نيز با 447 هكتار زمين و 54 واحد فعال و 11 سردخانه و انبار و سيلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع چهار هزار و 700 واحد صنفي داراي پروانه كسب در شهرستان گناباد سه هزار و 400 واحد فعال است.
مركز شهرستان 89 هزار نفري گناباد در 287 كيلومتري جنوب مشهد واقع است.
2095/ 6053
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۴
گناباد- ايرنا- فرماندار گناباد از پرداخت 229 ميليارد و 920 ميليون ريال تسهيلات اشتغال زايي در قالب 531 طرح از ابتداي سال گذشته تاكنون در اين شهرستان خبر داد.