كاميار داهيم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در ايام ماه مبارك رمضان اكيپ هاي اين نهاد با به كار گيري 60 نفر در اجراي طرح تشديد نظارت بهداشتي ويژه ايام رمضان در استان مشاركت دارند.
وي بيان كرد: اين تيم ها نظارت بر مراكز توليد و عرضه انواع فرآورده هاي خام دامي را از 15 ارديبهشت تا 17 خرداد با هدف كنترل بهداشتي انواع گوشت و فرآورده هاي خام دامي در مراكز توليد و عرضه، فرآورده هاي خام دامي در ايام ماه مبارك رمضان برعهده دارند.
وي اظهار داشت: همه مراكز نگهداري و عرضه فرآوردههاي خام دامي از قبيل مراكز توزيع و عرضه فرآورده هاي خام دامي، خودروهاي ويژه حمل اين فرآورده ها، كشتارگاه هاي دام و طيور، سردخانه هاي نگهداري فرآورده هاي خام دامي، كارگاه هاي فرآوري و بسته بندي فرآورده هاي خام دامي در نقاط مختلف استان توسط اكيپ بازرسي بهداشتي دامپزشكي در 2 نوبت كاري در سطح استان تحت كنترل و نظارت ويژه قرار دارند.
داهيم گفت: به علت خطر انتقال بيماريهاي مختلف در اثر عرضه غير بهداشتي فرآوردههاي خام دامي، از شهروندان درخواست مي شود كه از خريد گوشت مرغ يا قطعات ران و سينه فاقد بسته بندي، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشكي، گوشت از پيش چرخ شده، آلايش مرغ بدون بستهبندي و يا فرآوردههاي خام دامي داراي بستهبندي با برچسب مخدوش خودداري و هنگام خريد موارد بستهبندي به تاريخ توليد، انقضا و كد بهداشتي دامپزشكي توجه كنند.
وي اضافه كرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف مي توانند موضوع را با ستاد اجرايي نظارت بهداشتي ويژه ايام ماه مبارك رمضان در اداره كل دامپزشكي آذربايجان غربي با شماره تماس 2778701– 0443 و سامانه ارتباطي 1512، شبكه دامپزشكي شهرستان اروميه و با شماره تماس 32426848 -044 و شبكه دامپزشكي در سطح استان اطلاع دهند تا برخورد قانوني و لازم با اين موارد انجام شود.
به گزارش ايرنا طرح نظارت بهداشتي بر اماكن و مراكز عرضه فرآورده هاي خام دامي در آذربايجان غربي از 15 ارديبهشت تا 17 خردادماه در استان تداوم دارد.
7125/2093
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۸
اروميه- ايرنا- مديركل دامپزشكي آذربايجان غربي گفت: نظارت اكبپ هاي دامپزشكي استان بر نحوه عرضه فرآورده هاي دامي با به كارگيري 44 اكيپ بهداشتي در ماه مبارك رمضان تشديد شده است.