۶ کشتارگاه طیور آذربایجان‌غربی مجری طرح ارتقای کیفیت گوشت مرغ

ارومیه- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی گفت: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ بر اساس سه رتبه A+ ، A و B در ۶ کشتارگاه طیور صنعتی استان در حال اجراست.

کامیار داهیم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانه‌های بهداشتی در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی فرآورده‌های خوراکی طیور، ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی اجرا می‌شود.

وی اضافه کرد: از این تعداد، چهار کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان‌های مهاباد، میاندوآب، نقده و ارومیه با رتبه +A،  یک کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان ارومیه با رتبه A و  یک کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان بوکان با رتبه B مجری طرح است.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۱  کشتارگاه طیور در آذربایجان‌غربی فعال است.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی افزود: اجرای این طرح با همکاری تشکل‌های صنفی، کشتارگاه‌های صنعتی طیور و بسته‌بندی فرآورده‌های خام‌ دامی عملیاتی شده‌است.

هم اکنون در استان ۱۳ واحد کشتارگاه طیور وجود دارد که ۱۱ واحد از آنها در حال فعالیت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha