به گزارش ایرنا، حامد عبداللهی روز سه شنبه در جلسه بررسی وضعیت صادرات ماهی خشک قشم افزود: این حجم از صادرات نشان از شدت رونق گرفتن این فعالیت در قشم دارد که با استقبال مردم روبرو شده است.
وی ادامه داد: این رونق در شرایط اقتصادی کنونی، آینده ای شکوفا را در عرصه ماهی خشک در جزیره قشم نوید می دهد.
مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: در این راستا با اولویت روستاهای ساحلی، زمین هایی جانمایی شده است که در حال طی مراحل اداری برای انجام تفاهمنامه با تعاونی های مربوط است.
وی افزود: روستاهای هدف دیگری از جمله رَمکان، کاروان، توشه، گَوَرزین، تُنبان، دهخدا و غیر آن نیز در اولویت دوم قرار دارند.
عبداللهی ادامه داد: برای این روستاها نیز یک زمین مشخص جانمایی می شود تا با متمرکز شدن فعالیت ها، از برخی مشکلات از جمله مسائل بهداشتی، محیط زیستی و غیر آن جلوگیری شود.
وی اظهار داشت: سعی می شود تا یازدهم خردادماه جاری زمین ها جانمایی و به تعاونی ها واگذار شود و تعاونی ها مسوول ساماندهی اعضا هستند.
مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم افزود: این سازمان از تاریخ ۱۱ خردادماه امسال فقط به محموله هایی مجوز صادرات ارائه می کند که تاییدیه لازم را از تعاونی های خود تهیه کرده باشند.
وی خاطرنشان کرد: از این تاریخ با افرادی که در مراکز جانمایی شده مستقر نشوند و تاییدیه نداشته باشند وفق قانون برخورد می شود.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، لارک و هنگام ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان در آب های خلیج فارس گسترده شده است.
۷۵۰۰