خلیل رنجبر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس برنامه ریزی های انجام شده دانش آموزان با نیازهای ویژه براساس علاقمندی های خود و از سوی مدرسه برای شرکت در این کلاس ها ثبت نام می کنند.
وی افزود: یش بینی می شود حدود ۴۰۰ دانش آموز دختر و پسر دارای نیازهای ویژه در این پایگاه ها شرکت کرده و از خدمات آموزشی، تربیتی، اجتماعی، فرهنگی، مهارتی و ورزشی بهره مند شوند.
رئیس آموزش و پرورش اسثنایی کردستان اضافه کرد: پایگاه ها به تناسب گروههای مختلف در کانونهای فرهنگی و تربیتی، اردوگاههای تربیتی، مراکز فرهنگی، تفریحی و ورزشی از قبیل مسجد و فرهنگسرا و مدارس با نیازهای ویژه دارای فضا و امکانات مناسب دایر می شود.
وی با بیان اینکه فعالیت های این پایگاه از هفته دوم تیر آغاز و تا پایان مرداد ادامه دارد، یادآور شد: روزهای برگزاری فعالیتهای تابستانی ۲ تا سه روز در هفته و به میزان سه تا چهار ساعت در روز پیشنهاد شده که یک روز آن به بازدید یا اردو اختصاص می یابد.
رنجبر گفت: مهارت آموزی، ایجاد شور و نشاط، استعدادیابی، پرورش و تقویت خلاقیت و نقاط قوت دانش آموزان با نیازهای ویژه از مهم ترین برنامه های اجرایی در این پایگاه ها است.
وی تقویت قوای جسمی، ذهنی و روحی، توانمندسازی دانش آموزان در رشته های مختلف، تقویت اعتماد به نفس و بنیه معنوی، ارتقای مهارت های زندگی وبرنامه ریزی در امور فردی و اجتماعی را از دیگر اهداف کلاس های غنی سازی اوقات فراغت اعلام کرد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان تاکید کرد: غنی سازی اوقات فراغت یکی از مهم ترین فرصت های تربیتی است که در این پایگاه ها با ارائه خدمات آموزشی - مهارتی وآموزش رشته های قرآن، هنر های آوایی، مهارتی، نمایشی و ورزشی در پی تحقق آن هستیم.
در سال تحصیلی جاری هفت هزار و ۱۷۰ دانش آموز با نیازهای ویژه (استثنایی) در مدارس عادی و مراکز آموزشی ویژه استان مشغول به تحصیل بودند.
۷۳۴۸/۹۱۰۲