خلیل رنجبر روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و اهمیت توجه به سلامت دانشآموزان، کلاسهای اوقات فراغت بصورت غیرحضوری و از طریق فضای مجازی شاد برگزارخواهد شد.
وی غنی سازی اوقات فراغت را یکی از مهمترین فرصتهای تربیتی اعلام کرد و گفت: برنامههای اوقات فراغت با شعار "هرخانه یک پایگاه تابستانی"، هر دانشآموز یک مهارت " در بستر شبکه آموزشی دانش آموزی شاد آغاز میشود.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با اشاره به اهمیت غنیسازی اوقات فراغت در کمک به ارتقا و رشد همه جانبه شخصیت دانشآموزان و استمرار فعالیتهای آموزشی و پرورشی در ایام تابستان گفت: با هدف توسعه مهارتهای خودآگاهی، مدیریت هیجان، حل مسأله، ایجاد همدلی و برقرای ارتباط مؤثر ، غنی سازی اوقات فراغت دانشآموزان با نیازهای ویژه از هفته دوم تیرجاری آغاز وتا پایان مرداد در فضای مجازی ادامه پیدا خواهد کرد.
وی مهارتآموزی، ایجاد شور ونشاط، استعدادیابی، پرورش وتقویت خلاقیت ونقاط قوت دانشآموزان با نیازهای ویژه را از مهمترین برنامههای اجرایی در غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان اعلام کرد.
رنجبر اظهار داشت: با تقویت مهارتهای دانشآموزان با نیازهای ویژه صرفنظر از محدودیت آنها میتوان توانمندیها وظرفیتهای ارزشمند در زمینههای مختلف فرهنگی، هنری وادبی را در آنان به شکوفایی رساند.
وی با تاکید بر اینکه دانشآموزان با نیازهای ویژه دارای نیازهای روحی، ذهنی وجسمی خاصی هستند افزود: اجرای برنامههای غنیسازی اوقات فراغت یک اصل مهم در نظام آموزش وپرورش دانش آموزان با نیازهای ویژه است.
در سال تحصیلی جاری هشت هزار دانشآموز با نیازهای ویژه (استثنایی) در مدارس عادی و مراکز آموزشی ویژه استان مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما