وزارت خارجه هند اضافه کرد این چهار کشور بر مرکزیت کشورهای عضو اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه آن) در ساختار منطقهای آسیا و اقیانوسیه تاکید کردند.
هند در ماه نوامبر سال ۲۰۱۷ به گروه چهار جانبه آمریکا، ژاپن و استرالیا برای "مشورت در منطقه هند و اقیانوسیه" پیوست.
هند همچنین دو گفت و گوی سه جانبه با آمریکا و ژاپن و همچنین استرالیا و ژاپن برگزار کرده است. در این گفت و گو ها مسائلی از جمله "صلح، رفاه و امنیت" در منطقه و یک هند و اقیانوسیه "آزاد و باز" مورد بررسی قرار گرفت.
هند، ژاپن و استرالیا در آخرین دیدار خود در ماه دسامبر سال ۲۰۱۷ که در دهلی نو برگزار شد در مورد گسترش ارتباطات منطقهای گفت و گو کردند.
هند قصد دارد از طریق پیوستن به گروههای چند جانبه و همچنین گسترش روابط خود با کشورهای منطقه، با نفوذ چین در منطقه هند و اقیانوسیه مقابله کند.
این اقدامات هند واکنشی در مقابل طرح یک جاده یک کمربند چین و همچنین افزایش حضور نظامی پکن در منطقه است.
کمربند اقتصادی جاده ابریشم' و 'جاده ابریشم دریایی قرن بیست و یک' ابتکارهایی هستند که برای نخستین بار در پاییز ۲۰۱۳ توسط رئیس جمهوری چین و به ترتیب در جریان دیدارهایی از قزاقستان و اندونزی ارائه شدند. این 'کمربند' بعنوان شبکه ای طراحی شده از جادههای فراسرزمینی و خطوط آهن، لولههای نفت و گاز و دیگر پروژههای زیرساختی است که از شهر شیئان در مرکز چین آغاز و سراسر آسیای میانه را در مینوردد و سرانجام به مناطق دوردستی چون مسکو، روتردام و ونیز میرسد.
هند همچنین بر اساس سیاست اقدام به شرق در نظر دارد روابط نظامی خود را به سرعت با کشورهایی مانند ژاپن و کشورهای عضو اتحادیه جنوب شرق آسیا موسوم به آسه آن از جمله سنگاپور، ویتنام، میانمار، تایلند، مالزی و اندونزی گسترش دهد.
اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا که بیشتر با نام اختصاری آسهآن شناخته میشود، یک سازمان بینالمللی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در آسیای جنوب شرقی است. این سازمان در ۸ اوت ۱۹۶۷ توسط تایلند، اندونزی، مالزی، سنگاپور و فیلیپین برای همبستگی علیه گسترش کمونیستها در ویتنام و شورشهای داخلی این کشورها تأسیس شد.
آساق **۲۶۷**۱۶۰۰