بروجرد - ایرنا - عضو هیات علمی پژوهشگاه امام صادق(ع) قم گفت: امام خمینی(ره) یگانه دوران و پیشوای دلهای مردم و مسلمانان جهان بود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین علی رفیعی روز سه شنبه در آئین گرامیداشت سالگرد ارتحال امام (ره) در مسجد امام بروجرد افزود: انقلاب ما برخاسته از تحولات مکتب تشیع، در طول تاریخ و الهام گرفته از سیره ائمه معصومین به ویژه سرور و سالار شهیدان بود.
وی اظهار داشت: در پیدایش انقلاب مسائل اعتقادی موتور پیشروی انقلاب بود و در کنار آموزه‌های دینی ۲ عامل مهم در پیروزی انقلاب نقش مهم داشت یکی حضور مجاهدانه و مقتدارانه مردم و دیگری رهبری پیامبر گونه امام (ره) در رأس جامعه بود.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه امام صادق (ع) قم بیان کرد: امام خمینی (ره) با در اختیار گرفتن مکتب شیعه و تسخیر دل‌های مردم موفق شد پس از مجاهدت‌های فراوان نظام جمهوری اسلامی را در جامعه مستقر کند.
حجت الاسلام رفیعی اضافه کرد: امام با الهام از مکتب تشیع و آموزه‌های دینی اسلام و سیره معصومین جمهوری اسلامی ایران را بنیان نهاد.
وی ادامه داد: ۱۰ سال تمام، اساس و شالوده انقلاب را مستحکم کرد، علی رغم همه تهدیدها و فشارها مانند جنگ هشت ساله با رهبری قاطع امام انقلاب راه خود را ادامه و مشکلات را پشت سر گذاشت.
وی اظهار داشت: با پخش خبر ارتحال امام (ره) ایران یکپارچه اشک و آه شد که تاکنون چنین صحنه‌ای را به خود ندیده بود.
وی افزود: تشییع جنازه امام (ره) با بیش از ۱۰ میلیون انسان عاشق باچشمانی اشکبار برگزار شد.
استاد حوزه علمیه قم گفت: ارادت و اخلاص مردم از استقبال سال ۵۷ تا بدرقه خرداد ۶۸ از ساده زیستی امام (ره) نشأت می‌گرفت.
حجت الاسلام رفیعی افزود: ویژگی‌های منحصر به فرد امام (ره) قلب مردم را تسخیر کرده بود، امام (ره) در میدان مبارزه با قدرت و صلابت نفوذ ناپذیر بود و در مقابل خداوند عبدی کوچک بود، فقیهی جامع النظر در حوزه‌های علمی و دینی بود.
وی اظهار داشت: امام (ره) در زمان جنگ با قدرت تمام در مقابل استکبار جهانی ایستاد و الهام از دستورات اسلام و رهبری ائمه معصومین سختی‌های بسیاری را تحمل کرد تا به هدف خودش رسید.
وی بیان کرد: امام (ره) پاسدار واقعی مکتب اهل البیت (ع) بود و همه الگوهای خود را از سیره اهل البیت می‌گرفت و غیرت دینی و ولایی داشت و امام ولایتمدار درجه یک بود.
وی با اشاره به ولایتمداری امام خمینی (ره) گفت: امام (ره) مدافع حریم ولایت بود، مملکت ما مملکت ائمه اطهار است و نباید اجازه دهیم عده‌ای جاهل ساحت مقدس ائمه اطهار خدشه دار شود و امام با تمام قوا در مقابل این افراد می‌ایستاد.
وی اظهار داشت: امام در مقابل ملت عاشق و دلسوز بود و می‌فرمود هر چه داریم از مردم داریم موج دلبستگی مردم به امام بعد از ۳۰ سال نشان از عشق امام به مردم بود.
وی با شاره به وصیت نامه سیاسی و عبادی امام (ره) گفت: امام در وصیت نامه خود فرمود: مردم عصر ما بهتر از مردم عصر پیامبر و عصر ائمه اطهار هستند.


امام (ره) همچنین در وصیت نامه خود به مسئولان توصیه می‌کرد که همواره به مردم مستضعف کمک کنند زیرا این مردم هستند که پای انقلاب ایستاده‌اند.


عضو هیأت علمی پژوهشگاه امام صادق (ع) گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم فرمود: عزت و عظمت ما الهام گرفته از روحیه جهادی ومدیریت انقلابی با اصل ما می‌توانیم است که امام به ما آموخت.
حجت الاسلام رفیعی افزود: باید به توانمندهای خود اعتقاد داشته باشیم و چشم خود را از بیگانگان کوتاه کنیم، مسئولان همانند مردم زندگی کنند و ایران را به عزت در همه مسائل برسانیم.
وی اظهار داشت: روحیه ساده زیستی امام باعث محبوبیت امام در بین ملت بود و امروز ادامه دهنده راه امام در ساده زیستی رهبر معظم انقلاب است.
به گزارش خبرنگار ایرنا مراسم سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور اقشار مختلف مردم بروجرد و مسئولان در مسجد امام خمینی (ره) برگزار شد.


۷۱۹۰