حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خانوادههایی که استطاعت مالی بیشتری دارند میتوانند بیشتر از این میزان نیز فطریه بپردازند.
وی اضافه کرد: پرداخت زکات فطره پس از اذان مغرب آخرین روز رمضان واجب است و کسانی که در نماز عید فطر شرکت میکنند، باید پیش از نماز، زکات را پرداخت و یا به نیت آن مبلغ را کنار بگذارند.
وی با اشاره به اینکه امکان پرداخت زکات به خانوادههای نیازمند با تشخیص پرداخت کننده وجود دارد، گفت: در سطح استان نیز صندوقهای یک رنگ و یک پارچه با آرم شورای زکات برای جمع آوری زکات فطریه مردم روزه دار در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا پرداخت زکات فطریه از واجبات دین مبین اسلام است که از لحظه غروب آخرین روز ماه مبارک رمضان بر هر مسلمان روزه داری واجب میشود و سرپرست خانواده باید برای خود و تمامی کسانی که نان خور او هستند، زکات فطره پرداخت کند.
زکات فطره بهتر است به همسایگان و خویشاوندان نیازمند پرداخت شود؛ البته اگر کسی نتواند زکات فطریه را به دست نیازمندان واقعی برساند، شورای زکات استان صندوقهایی را به منظور دریافت فطریه در پایگاهها، مساجد، مصلاها و محلهای برگزاری نماز عید فطر فراهم کرده است.
۸۱۳۷/۲۰۹۳