قاسم امینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بازرسان این مرکز در طول یک ماه گذشته و با اجرای این طرح یکهزار و ۳۵۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی این شهرستان انجام دادند و این مقدار مواد غذایی که بیشتر شامل روغن خوراکی و سایر اقلام بود را از این مراکز کشف و ضبط کردند.
وی اضافه کرد: این مواد به دلیل مشکلات بهداشتی و غیرقابل مصرف بودن، میتوانست سلامت شهروندان را با خطر مواجه کند و به همین خاطر با دستور مراجع قضایی از چرخه مصرف انسانی حذف شد.
وی افزود: بازرسان این مرکز در این مدت هفت واحد را به خاطر تخلفات بهداشتی به صورت موقت تعطیل کردند و صاحبان ۴۱ واحد متخلف را به مراجع قضایی معرفی و برای ۴۱ واحد نیز اخطاریه صادر کردند.
امینی گفت: در این مدت یکهزار و ۱۹۴ مورد سنجش با دستگاه، ۱۳ مورد نمونه برداری مواد غذایی، ۲۰۶ مورد کلرزنی آب شرب و سه هزار و ۵۱۱ مورد کلرسنجی آب نیز انجام شد.
مدیر بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت مهاباد با اشاره به فعالیت ۱۷ بازرسان بهداشتی در این طرح اظهار داشت: زمان فعالیت این تیم ها از هشت صبح تا هشت شب بود و بازرسان به دستگاه های پیشرفته سنجش آلودگی و سنجش کیفیت روغن هم تجهیز بودند.
امینی یادآور شد: بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه زولبیا و بامیه، نانواییها، مراکز عرضه مواد لبنی، فروشگاههای مواد غذایی، مساجد و اماکن متبرکه از ماموریتهای محوری در برنامه سلامت رمضان امسال بود.
وی از شهروندان خواست مواد غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاههای معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهیه کنند.
به گزارش ایرنا در قالب طرح سلامت نوروزی نیز امسال ۲ هزار و ۸۰۰ مورد بازدید از امکان و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفت که در این بازدیدها در مجموع هفت هزار و ۵۰۰ کیلوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف کشف و ضبط شد.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است.
۳۰۲۰/۶۱۸۵/۳۰۷۲