قاسم امینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد یک تیم ویژه پلمب، یک تیم دامپزشکی و پنج تیم مشترک از بهداشت محیط، اصناف و تعزیرات حکومتی وظیفه نظارت بر بازار را در ۶ منطقه سطح شهر برعهده دارند.
وی با بیان اینکه از هماکنون عملیات نظارت بر بازار به علت وجود بیماری کرونا در حال انجام است، افزود: پایش محیطهای مختلف و نظارت ویژه در این مدت در دستور کار قرار گرفته و با واحدهایی که در امر بهداشتی یا خارج از مصوبه ستاد مقابله با کرونای شهرستان عمل کنند، به طور قاطع برخورد میشود.
وی اضافه کرد: زمان فعالیت این تیمها از هشت صبح تا هشت شب است ضمن اینکه بازرسان مجهز به دستگاههای سنجش آلودگی و سنجش کیفیت روغن هستند.
مدیر بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت مهاباد گفت: بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه زولبیا و بامیه، نانواییها، مراکز عرضه مواد لبنی، فروشگاههای مواد غذایی و اصناف پرریسک از ماموریتهای محوری در برنامه سلامت رمضان امسال است.
«امینی»، بیان کرد: مراکز تهیه زولبیا و بامیه باید از مواد اولیه بهداشتی، تخممرغهای تاریخ مصرفدار و روغن استاندارد برای تولید این محصول غذایی پرمصرف ماه رمضان استفاده کنند.
وی از شهروندان خواست در ایام مواد غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاههای معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهیه کنند.
وی با اشاره به فعال بودن سامانه گویای ۱۹۰ در این ایام افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و تولید مواد غذایی، مراتب را از طریق این شماره تلفن گویا و یا شماره تلفن ۴۲۴۴۲۲۵۰ به کارشناسان بهداشت محیط اطلاع دهند.
وی گفت: در قالب طرح سلامت نوروزی امسال نیز بیش از ۲ هزار مورد بازدید از امکان و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفت که در این بازدیدها در مجموع سه هزار و ۵۰۰ کیلوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف کشف و ضبط شد.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است.
نظر شما