به گزارش ایرنا، آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی روز شنبه در آیین واگذاری ۲۶ دستگاه میوه خشک کن به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اظهار داشت: ایران کشور ثروتمندی است و ظرفیت های بالایی دارد و در این میان استان کردستان بیشتر از متوسط کشوری ظرفیت برای درآمد و تولید ثروت دارد که باید زمینه برای استفاده از این پتانسیل ها فراهم شود.
وی اضافه کرد: استفاده از این ظرفیت ها می تواند با راه اندازی کارخانه ها و موسسات بزرگی یا راه اندازی مشاغل کوچک و خُرد که به ظاهر کوچک اما بازدهی بالایی دارند باشد.
نماینده ولی فقیه در کردستان افزود: خشک کردن میوه یکی از صنایع واسطه ای است که در استان با توجه به پتانسیل های کشاورزی و باغداری موجود می تواند ارزش افزوده ایجاد کرده و همچنین اشتغالی پایدار برای خانواده ها باشد.
وی یادآور شد: اشتغالی که این کار با توجه به سرمایه ای که نیاز دارد می تواند ایجاد کند به هیچ عنوان قابل مقایسه با اشتغال صنایع با توجه به سرمایه مورد نیاز نیست.
آیت الله حسینی شاهرودی با اشاره به اقدام کمیته امداد امام خمینی استان در واگذاری دستگاه های میوه خشک کن به مددجویان و ایجاد اشتغال برای آنان تاکید کرد: یکی از مشکلات بسیاری از مشاغل تهیه مواد اولیه و فروش آن است که در این کار کمیته امداد زمینه تولید و فروش را برای مددجویان فراهم کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد، افرادی که زمینه استفاده از این دستگاه های میوه خشک برایشان فراهم شده بتوانند محصولی را تولید کنند که بسیار راحت در بازارهای جهانی نیز به فروش برسد و نام کردستان را در سطح ملی و بین المللی را مطرح کنند.
مشاغل خانگی خُرد تاثیر بسزایی در بهره وری اقتصادی خانوارها دارد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز در این مراسم گفت: مشاغل خانگی خُرد تاثیر بسزایی در بهره وری اقتصادی خانوار ها دارد، اقتصاد را اجتماعی می کند و معیشت بهتر خانواده ها را تامین می کند.
حسین فیروزی افزود: با استفاده از این نوع مشاغل تامین بنیان خانواده ها نیز هزینه کمتری دارد بر همین اساس این مهم در اقتصاد کشورهای پرجمعیت دنیا همانند هند و چین مورد توجه جدی قرار دارد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر این مهم در کشو ما نیز مورد توجه بوده و یکی از مسائل مورد تاکید رهبری است و با توجه به تاثیر بسزایی که مشاغل خُرد در اجتماعی و مردمی کردن اقتصاد دارد در استان کردستان نیز استفاده از این نوع مشاغل مورد توجه است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با تقدیر از کمیته امداد امام خمینی (ره) استان برای فراهم کردن زمینه اشتغال مددجویان گفت: امید است این طرح نیز همانند طرح هایی که زمینه شکوفایی اقتصادی را در جامعه فراهم می کند با بازدهی بالایی همراه باشد.
در ادامه این آیین به صورت نمادین ۲۶ دستگاه میوه خشک کن به مددجویان زیرپوشش این نهاد در استان تحویل شد.
در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در قالب ۷۵ هزار خانوار کردستانی زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند و از خدمات و حمایتهای این نهاد در استان بهره مند میشوند.
۷۳۴۸/۹۱۰۲