فدراسیون وزنه برداری مدتها است که در انتظار انتخاب رئیس است و تا برگزاری مجمع انتخاباتی آن مدت زیادی باقی نمانده است اما در این برهه هستند افرادی که خواهان برهم زدن فضای مجمع انتخاباتی باشند و برای تحقق اهداف خود و تخریب برخی از نامزدها دست به دامن وزنه برداران میشوند.
وزنه بردارانی که از خواستههای آنها باخبر نیستند و بدون تأمل و درنگ در مسیر اهداف آنها گام برمی دارند اما این امر نه تنها تلهای برای وزنه برداران و خدشه دار کردن جایگاه آنها خواهد شد بلکه راه را برای تشویش اذهان عمومی و سنگ انداختن در مسیر برگزاری انتخابات فدراسیون باز میکند.
«مرضیه قنبری» از جمله وزنه بردارانی است که ناخواسته در این مسیر قرار گرفته و دعوت نشدن او به اردو و انتشار پستهای فضای مجازی وی در خصوص نداشتن تجهیزات سبب شده تا افراد سودجو از این پستها برای دستیابی به مقاصد خود استفاده کنند.
وی هفته گذشته به دلیل نداشتن میله وزنه برداری، پستی را در فضای مجازی در این خصوص منتشر کرد و به دنبال آن، انتشار خبر دعوت نشدن او به اردو، حاشیههای بسیاری را برای این وزنه بردار به وجود آورد.
موضوعی که «مریم امرالله» سرمربی تیم ملی وزنه برداری درخصوص آن گفته بود، دلیل دعوت نشد قنبری به اردو فنی است. میتوانستم او را دعوت کنم و ۲ هفته تمرین میکرد و به شهر خود باز میگشت و اتفاقی هم نمیافتاد اما در هر صورت اگر این مطلب را پس از آن عنوان میکردیم برای او بدتر میشد.
قنبری که در اردیبهشت ماه به همراه ملی پوشان برای نخستین بار راهی مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا شده بود، توانست در رقابتهای گروه A دسته ۷۶ کیلوگرم نفر نهم آسیا شود.
یک منبع آگاه در هیأت وزنه برداری استان خراسان رضوی که خواست نامش گفته نشود در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: پس از مدتی از طریق دوستان «مرضیه قنبری» متوجه شدم که میله هالتر وی شکسته است و متأسفانه برای مطرح کردن تقاضای خود به هیأت وزنه برداری خراسان رضوی مراجعه نکرد. در تماسی به او گفتم که توقع داشتم اگر مشکلی داری به من بگویی و از دیگران درباره این مشکل نشنوم که در پاسخ به من گفت که «تصور میکردم که مثل دیگران هستید و با توجه به اینکه در دوره رئیس پیشین تقاضایم برآورده نشد، گفتن آن دردی برایم دوا نمیکرد.»
وی بیان کرد: به خاطر این وزنه بردار در تلاش بودیم تا سالنی را در چناران تجهیز کنیم تا در کنار او عده دیگری نیز جذب این رشته شوند. کمبودی از نظر تأمین تجهیزات برای وی نبوده و حتی در عرض ۲۴ ساعت هیأت استان میله هالتر وی را تهیه کرد. پس از آنکه قنبری پستی در فضای مجازی گذاشت و اعتراض خود را به این شیوه بیان کرد، به دنبال آن با ما تماس گرفت و عذرخواهی کرد و گفت که نیت بدی نداشته است اما به این موضوع توجه نکرد که افرادی سودجو از این پست به دلیل نزدیک بودن انتخابات سو استفاده میکنند.
وی یادآور شد: قنبری ورزشکاری بی حاشیه و وزنه برداری ایده آل است و در این میان افرادی از سادگی این وزنه بردار برای تحقق بخشیدن به اهداف خود در آستانه انتخاب فدراسیون وزنه برداری بهره بردهاند.
«بهار بهرامی» نایب رئیس بانوان فدراسیون پیش از این در گفت و گو با ایرنا درباره اعتراض قنبری در فضای مجازی گفته بود که، اینکه او اعتراض خود را با پست گذاشتن در فضای مجازی ادامه دهد، این شیطنتها برای احقاق حق اشتباه است و ورزشکاران دیگر نیز از وی پیروی خواهند کرد. با توجه به اینکه سیاست وزارت ورزش ورزشکار سالاری نیست، ورزشکاران از مسیر درستی چون مراجعه به هیأتهای استانها و اداره کل، احقاق حق کنند.
وی خاطر نشان کرد: این شیطنتها در آستانه انتخابات فدراسیون، جلوه خوبی ندارد و افرادی که به این حواشی دامن میزنند به حساسیت زنان در وزنه برداری و مشکلاتی که همواره پیش روی آنها بوده و نیز فضایی که پس از انتخابات ایجاد خواهند کرد، توجه نمیکنند. اگر بحث فضای مجازی بود «مرضیه قنبری» به دلایلی که مطرح کردنش درست نباشد محروم میشد، نه اینکه به اردوی تیم ملی دعوت نشود. ورزشکاران ما یاد نگرفتند که برای احقاق حق به هیأت استانها رجوع کنند.
اردوی تیم ملی وزنه برداری زنان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان در تایلند از ۲۰ خرداد در محل کمپهای تیمهای ملی آغاز شد. پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ ۲۷ شهریور تا پنجم مهرماه برگزار میشود.
بنابر اعلام فدراسیون وزنه برداری، ۱۰ وزنه بردار شامل سیده الهام حسینی (لرستان)، الناز باجلانی (کردستان)، پوپک بسامی (تهران)، ابریشم ارجمندخواه (تهران)، پارمیدا محمودیان (گلستان)، پریسا جهانفکریان (کهگیویه و بویراحمد)، مریم زارع (فارس)، فروغ یونسی (بوشهر)، حدیثه حاج کناری (مازندران) و یکتا جمالی (اصفهان) به اردوی تیم ملی دعوت شدند.