حامد عبداللهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مردم باید برای اخذ مجوز صادرات به تعاونیها مراجعه و نسبت به ثبت نام در سامانه تسهیل صادرات اقدام کنند.
وی ادامه داد: در سامانه اطلاعات مختلفی از جمله میزان زمین مورد نیاز، تعیین مالکیت زمین کنونی، میزان اشتغال ایجاد شده توسط فرد، اطلاعات شخصی و غیر آن درج میشود.
مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: این اطلاعات برای مراحل بعدی ساماندهی از جمله بیمه کارگری و تخصیص زمین و سایر موارد مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرعامل تعاونی روستایی رَمچاه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: امروز پس از ۱۵ روز تعطیلی، صادرات ماهی خشک از سر گرفته شد که این امر موجب دلگرمی فعالان این حوزه برای شرکت در امر ساماندهی میشود.
علی اسلامی افزود: تا کنون ۲۷۵ نفر در رستای رمچاه ثبت نام کردهاند که به علت ناقص بودن مدار کف حدود ۶۰ نفر ثبت سامانه شدهاند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر منتظر هستیم تا سازمان منطقه آزاد زمینها را به تعاونیها معرفی کند تا در تعطیلات ۴۰ روزه صید از ۲۰ تیر تا اول شهریورماه به زمینهای جدید نقل مکان کنیم.
در سال ۹۸، مردم به سمت تولید ماهی خشک گرایش پیدا کردند؛ به طوری که از ابتدای سال جاری تا کنون، سه هزار و ۲۰۰ تُن ماهی خشک صادر شده است و این در حالی است که این رقم در طول سال گذشته چهار هزار و ۷۶۸ تُن بوده است. هم اکنون حدود هشت هزار نفر در زنجیره صید تا صادرات ماهی خشک در جزیره قشم فعالیت میکنند.
۷۵۰۰