محمد رضا جمیع روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با ابلاغ دستور استاندارد سازی آسانسورهای مراکز عمومی و دولتی به این اداره کل، از حدود ۱.۵ سال قبل اطلاع رسانی به این مراکز آغاز شد که به رغم صدور اخطاریه های متعدد برخی از این مراکز اقدامی برای دریافت تاییدیه های استاندارد انجام نداده اند.
وی اظهار داشت: بر اساس بازرسی های صورت گرفته از ۱۱۲ آسانسور مراکز دولتی شهرستان مشهد نیمی از آنها برای دریافت گواهینامه تاییدیه استاندارد اقدام نکرده اند و فقط ۲۰ آسانسور دارای این گواهینامه است و استاندارد سازی ۲۷ آسانسور نیز در دست اقدام می باشد.
وی گفت: از میان ۱۱۳ آسانسور موجود در هتل ها و هتل آپارتمانهای بازرسی شده نیز هفت دستگاه استاندارد بوده و استاندارد سازی ۴۹ دستگاه آسانسور نیز در حال انجام است اما بقیه آسانسورها تاییدیه استاندارد ندارند.
جمیع بر لزوم دریافت تاییدیه های استاندارد سالانه و ادواری برای آسانسورها تاکید کرد و افزود: از میان ۳۹ آسانسور مراکز تجاری در مشهد نیز ۱۸ مورد و از ۹۲ آسانسور مراکز درمانی این شهر نیز فقط ۲ مورد استاندارد بوده و تاییدیه های لازم را اخذ کرده اند و ۲۵ مورد نیز در حال طی مراحل استاندارد سازی می باشند و بقیه فاقد تاییدیه استاندارد هستند.
وی اظهار داشت: دریافت تاییدیه های استاندارد برای دریافت گواهی پایان کار ساختمانی از سال ۱۳۸۲ اجباری شده است.
حدود ۹۰۰ قلم کالا و خدمات در ایران مشمول استاندارد اجباری است و نصب و بهره برداری از آسانسور نیز مشمول این استانداردها می باشد.
۳۲۲۱ / ۶۰۵۳