در دو سال گذشته رزمندگان و ارتش یمن با استفاده از موشک های دوربرد زمین به زمین و هدف قرار دادن مواضع سعودی ها نگرانی فراوانی برای متجاوزان ایجاد کردند و حتی کار به جایی رسید که آل سعود برای خلاصی از موشک های یمنی ها اخبار حمله به دیگر شهرهای عربستان از جمله جده و ریاض را که صدها کیلومتر با مکه مکرمه فاصله دارند به دروغ حمله به حرمین شریفین عنوان کرد و به دنبال همراه کردن برخی کشورهای عربی و غیر عربی در جنگ یمن برآمد.
اما این روزها نگرانی آل سعود از پهپادهای یمنی ها بیشتر شده، چرا که به غیر از اصابت موشک های یمنی ها به مواضع سعودی ها، رزمندگان یمنی از پهپادهای بلند پرواز مسلح برای هدف قرار دادن تاسیسات نفتی و فرودگاه های عربستان استفاده می کنند، پهپادهایی که به دلیل دقت آنها نسبت به موشک های زمین به زمین یمنی ها، موجب افزایش نگرانی های مقامات متجاوز سعودی شده است.
"محمد بن سلمان" که در زمان آغاز تجاوز ائتلاف عربی – آمریکایی به یمن فقط وزیر دفاع عربستان بود، در کنار دیگر مقامات سعودی هرگز فکر آن را نمی کرد که تجاوز به یمن تا بدین حد هزینه بر و زمان بر باشد و نتیجه آن هم نه تنها شکست ارتش و نیروهای یمنی بلکه بر عکس پیروزی های پی در پی برای این جبهه باشد.
عربستان در کنار امارات و آمریکا از ششم فروردین سال ۱۳۹۴ که به دلیل واهی بازگرداندن عبدربه منصور هادی رییس جمهور مستعفی و فراری یمن به این کشور حمله کرد، هرگز فکر طولانی شدن جنگ یمن را نمی داد و در پروپاگاندای خود (تبلیغات سیاسی) همواره اعلام می کرد که جنگ یمن به زودی پایان می یابد، ولی گذشت زمان ثابت کرد که نه تنها رویاهای متجاوزان به یمن تعبیر نخواهد شد، بلکه به عکس این رویاها به کابوس تبدیل شده است.
در روزهای اخیر رسانه های خبری عربی و منطقه ای کمتر روزی را بدون انتشار حملات پهپادهای رزمندگان یمنی به مواضع و تاسیسات اقتصادی عربستان گذرانده اند؛ در ماه های اخیر در کنار اخبار شلیک موشک های یمنی ها به مواضع متجاوزان سعودی همواره اخبار هدف قرار گرفتن تاسیسات و فرودگاه های عربستان به وسیله پهپادهای یمنی به گوش می رسد، شاید بتوان گفت حمله هفت فروند پهپاد نیروهای انصارالله در ۲۴ اردیبهشت سال جاری به مرکز پمپاژ و یک خط انتقال نفت عربستان که از شرق به غرب این کشور کشیده شده، یکی از نمونه های مهم این نوع حملات باشد، حمله ای که هم موجب افزایش قیمت نفت گردید هم شوک قابل ملاحظه ای به آل سعود و همپیمان غربی – عربی اش وارد کرد.
البته دو روز قبل از این تاریخ یعنی در ۲۲ اردیبهشت، شوک دیگری به جهان وارد شده بود، آنهم به دلیل انفجار در چند کشتی نفتی در بندره الفجیره امارات در دریای عمان؛ رسانه های خبری در این روز به یکباره اعلام کردند که هفت فروند نفکش غول پیکر در بندر الفجیره با حادثه روبه رو شده و منفجر شده اند، اما رژیم امارات این خبر را تکذیب کرد، ولی با تایید چندباره این خبر بالاخره ابوظبی پس از چندین ساعت مجبور به تایید آن شد و اعلام کرد که چهار فروند کشتی نفتکش در بندر الفجیره حادثه دیده و منفجر شده اند. خبری که نه تنها سران امارات بلکه آل سعود، آمریکایی ها و همپیمانان غربی – عربی آنها را نیز با حیرت مواجه کرد.
رسانه ها و سرویس های اطلاعاتی غربی – عربی تحلیل های مختلفی در خصوص نحوه انفجار و حادثه پیش آمده برای کشتی های نفتی در بندر الفجیره ارایه دادند، ولی هیچیک نتوانستد دلیل مستندی بر مدعای خود ارایه کنند و تا به امروز نیز با توجه به حضور بی شمار نیروهای نظامی و امنیتی آمریکا در منطقه به همراه تجهیزات جاسوسی پیشرفته و استفاده از ماهواره های مختلف هنوز راز این حمله کشف نشده است.
با وقوع انفجارهای الفجیره، یکی از گروه های مقاومت اسلامی که از سوی رسانه های غربی – عربی بدون ارایه سند و مدرک احتمال دست داشتن آن در این حادثه رفت، جنبش انصارالله یمن بود، هرچند تا به امروز هیچ سندی در این زمینه تاکنون ارایه نشده است، اما اگر به فرض هم این جنبش این حادثه را رقم زده باشد نشان از صلابت و توانایی انصارالله در بیرون بردن نبرد یمن به خارج از مرزهای این کشور می باشد.
شرایط و اوضاع جنگ یمن امروزه به حدی شده که دیگر مقامات سعودی هم نمی توانند بر پیروزی های نیروهای یمنی سرپوش بگذارند. آخرین حمله پهپادی رزمندگان یمنی به مواضع نیروهای عربستانی به دو شب قبل یعنی دوم تیرماه باز می گردد که در این حمله پهپادهای یمنی فرودگاه ابها و جیزان در جنوب عربستان را هدف قرار دادند که در اثر آن دست کم یک نظامی سعودی کشته و ۷ نفر دیگر زخمی شدند.
نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن در پاسخ به ادامه جنایتهای عربستان شامگاه یکشنبه با پهپادهای قاصف 2k فرودگاههای أبها و جیزان را هدف حملات گسترده خود قرار دادند.
«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در این باره گفت که در عملیات اول فرودگاه جیزان و آشیانههای هواپیماها، اهداف نظامی مهم و حساس این فرودگاه و در عملیات دوم مقرهای نظامی فرودگاه بینالمللی أبها هدف قرار گرفت و این حملات دقیقاً اهداف مورد نظر را مورد اصابت قرار داد.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود که این عملیاتها منجر به توقف پروازها در فرودگاههای أبها و جیزان شده است.
وی تأکید کرد که این حملات پهپادی در پاسخ به جنایتهای ائتلاف متجاوز سعودی و ادامه حملات علیه ملت عظیم یمن صورت گرفته است.
این مقام نظامی یمن افزود: عملیاتهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن ادامه دارد و طی روزهای آینده در صورت ادامه تشدید حملات متجاوزان دردناکتر خواهد بود.
در ۲۷ خرداد ماه نیز نیروهای مسلح یمن سه فرودگاه عربستان را هدف قرار دادند، حملاتی که در نوع خود کم نظیر بود.
یحی سریع پس از این عملیات موفق تصریح کرد که واکنش ما به تجاوزات عربستان و متحدانش تنها محدود به این فرودگاهها نخواهد بود، بلکه اهداف حساس در اماکن دیگری را در برخواهد گرفت که نظام متجاوز و ظالم سعودی انتظارش را نخواهد داشت، رژیمی که همچنان به حملات هوایی و هدف قرار دادن غیرنظامیان و محاصره ظالمانه مردم ما علناً و به صورت َآشکار ادامه میدهد.
نیروهای یمنی تاکید کردهاند تا زمانی که فرودگاههای یمن از جمله صنعاء در محاصره رژیم سعودی و امارات قرار داشته باشند و متجاوزان به حملات خود ادامه دهند، فرودگاههای عربستان و همچنین مناطق حساس امارات در تیررس حملات موشکی و پهپادی یمن قرار خواهند داشت.
بنابر اخبار منتشره هم اکنون فرودگاه های ابها، جیزان و نجران در جنوب عربستان به دلیل حملات موفق پهپادی و موشکی نیروهای یمنی غیرفعال شده اند و آل سعود از ترس حملات مشابه از این فرودگاهها استفاده نمیکنند.
بنابر اخبار دریافتی حملات پهپادی نیروهای یمنی در پاسخ به جنایتهای ائتلاف متجاوز سعودی ادامه خواهد داشت تا راه حلی عملی برای جلوگیری از تجاوزهای ائتلاف سعودی به مناطق مسکونی یمن یافت شود، حملاتی که خواب آل سعود را به کابوس تبدیل کرده و آنها راهی برای جلوگیری از ادامه آن نمی یابند، مگر آنکه دست از ادامه تجاوز به یمن و کشتار مردم بی دفاع این کشور بردارند.
تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۶
تهران - ایرنا - حملات دقیق پهپادهای رزمندگان یمنی به مواضع، فرودگاهها و خطوط لوله نفت رژیم متجاوز سعودی به کابوسی برای آل سعود تبدیل شده به حدی که مقامات این رژیم برای خلاصی از این شرایط راه خلاصی پیدا نمیکنند.