کامیل کریمیان روز چهارشنبه در بازدید از کمپ های ترک اعتیاد سقز اظهار داشت: معتاد به مواد مخدر، مجرم نیست بلکه به عنوان یک بیمار اجتماعی، نیاز به مداوا دارد و باید آنان را به صورت یک بیمار در جامعه بشناسیم.
وی در این بازدید بر ضرورت نظارت جدی بر فعالیت کمپهای ترک اعتیاد شهرستان تاکید کرد و افزود: هدف از برپایی مراکز بازپروری و کمپ های ترک اعتیاد بازگرداندن سلامت افراد آسیب دیده از اعتیاد به روال عادی زندگی است.
فرماندار سقز با اشاره به اینکه مسئولان، اقشار مختلف مردم و خیران باید فعالیت بیشتری در حمایت از مراکز بازپروری داشته باشند گفت: اعتیاد برای قشر خاصی از جامعه نیست به همین دلیل تمام آحاد جامعه اعم از مردم و مسئولین در برابر پیشگیری از اعتیاد مسئول هستند.
رئیس اداره بهزیستی سقز نیز در این بازدید اظهار داشت: ۲ مرکز کمپ ترک اعتیاد و یک مرکز کاهش آسیب (شیلتر)، در سقز فعال است و این مراکز مجری تبصره ۲ ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر هم هستند و معتادان متجاهری که توسط پلیس با حکم مقام قضایی دستگیر می شوند را بستری می کنند.
عبدالله رحیمی اظهار داشت: کمبود اعتبارات کمپ ها، عدم حمایت خانواده ها از فرد معتاد و بالا بودن هزینه ها و زمان بر بودن ترک اعتیاد از مهمترین مشکلات این حوزه است.
مدیر کمپ ترک اعتیاد طلوع پاکی سقز هم گفت: روش درمانی در این مراکز به صورت سم زدایی بدون دارو است و تعدادی زیادی از معتادان از طریق این روش درمانی بهبودی خود را بدست آورده اند.
بهزاد بایزیدی با بیان اینکه درمان اعتیاد بسیار سخت است و بصورت تقریبی از ۱۰ نفر بیمار سه نفر بهبود پیدا می کنند افزود: در کمپهای ترک اعتیاد وضعیت معتادان تا ۶ ماه بعد از ترخیص پیگیری می شود و خانواده ها با آغوش باز از معتادان استقبال می کنند و تمام تلاش ما در مراکز، پذیرش معتادان توسط خانواده ها است.
وی گفت: هزینه درمان اعتیاد نسبت به سایر بیماریها بسیار پایین است، یادآور شد: اخذ مبلغ ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال برای یک دوره ۲۸ روزه مبلغی بسیار ناچیز است.
۷۳۴۵ / ۳۰۳۴