به گزارش روز سه شنبه شبکه خبری سی ان ان، شومر افزود: وی (ترامپ) شناختی از اصول حاکمیت قانون ندارد، نمیداند که اصول دمکراسی چیست. این یکی از بدترین روزها در سیاست خارجی و دیپلماسی آمریکا بود.
شومر ملاقات اخیر ترامپ با کیم جونگ اون را ادامه سیاست خارجی سرگردان ترامپ خواند که در درازمدت به آمریکا لطمه وارد خواهد ساخت.
رهبر اقلیت دمکراتها در سنای آمریکا در ادامه انتقاد خود گفت: ترامپ در سفر به کره جنوبی آنچه را که کیم جونگ اون میخواست به او داد، او را یک دوست خواند، به پشت وی زد و هیچ چیز عایدش نشد، دقیقاً هیچ چیزی در عوض به دست نیاورد.
سناتور دمکرات ایالت نیویورک در ادامه یادآور شد: این به واقع یک شوی تلویزیونی در زمینه سیاست خارجی بود، ترامپ تنها میخواست یک عکس یادگاری بگیرد، ترامپ هیچ استراتژی ندارد، مشخص نیست که به کجا میرود و چه باید کرد، اگر فردی تصور کند که این موضوع در کوتاه مدت لطمهای به آمریکا نمیزند، متأسفانه در اشتباه است چرا که در درازمدت لطمه خواهد دید.
سی ان ان نوشت: این سومین دیدار ترامپ با رهبر کره شمالی بود و یکشنبه گذشته ترامپ نخستین رئیس جمهوری آمریکا بود که قدم به خاک کره شمالی در منطقه مرزی گذاشت و تنها حاصل آن توافق به از سرگیری دور تازه گفت و گوها در زمینه برنامه هستهای کره شمالی بود.
این رسانه تصویری آمریکایی افزود: این دو آنگاه در ساختمان "خانه آزادی" واقع در خاک کره جنوبی و در منطقه غیر نظامی، پشت درهای بسته نزدیک به یک ساعت به گفت و گو پرداختند، ترامپ از اینکه قدم به خاک کره شمالی نهاده خوشحال بود و گفت که به آن افتخار میکند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه گذشته پس از شرکت در نشست گروه ۲۰ در ژاپن در منطقه غیرنظامی دو کره موسوم به "دی ام زد" واقع در نقطه صفر مرزی، با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی دیدار کرد.
پیش از ترامپ، رؤسای پیشین جمهوری آمریکا شامل «رونالد ریگان» در ۱۴ نوامبر سال ۱۹۸۳، «بیل کلینتون» در ۱۱ روئیه ۱۹۹۳، «جورج دبلیو بوش» در ۲۰ فوریه ۲۰۰۲ و «باراک اوباما» در ۲۵ مارس ۲۰۱۲ از ناحیه غیر نظامی شده مرز دو کره در روستای پانمونجوم بازدید کرده بودند.