جلیل بالایی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه عموماً در بازسازی مناطق آسیب دیده بیشتر به نوسازی فیزیکی و کالبد محیطی توجه میکنیم به ضرورت پردازش به مقوله بازتوانی در ابعاد مختلف آن تاکید کرد و افزود: خوشبختانه در زلزله سال ۹۶ متولیان امر به مبحث بازتوانی اقتصادی، اشتغال و بهداشت روانی آسیب دیدگان توجه و اقدام های مناسبی داشتند.
وی با اشاره به نقش بازگشت نشاط و امید به خانوادهها، جشنواره پویا نمایی را گامی مهم در بازتوانی فرهنگی ارزیابی و ابراز امیدواری کرد با استقبال و مشارکت مردم شادی و نشاط را به آنان هدیه کنیم.
وی از علوم پزشکی، بهزیستی، تعاون، کار و رفاه، اجتماعی، ورزش و جوانان، کانون پرورش فکری و فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست در این ایام گزارشی از اقدام های خود را در حوزه بازتوانی به عنوان مکمل بازسازی در مناطق زلزله زده به استحضار مردم برسانند.
بالایی تجربه جنگ، سخت کوشی مردم مرزنشین و وابستگی اقتصاد خانوارها به کشاورزی و تجارت و فعال بودن ابن بخشها را از دلایل بازگشت روحیه امید و تقویت تلاش مردم دانست.
وی اقدام ارزشمند استاندار و صدا و سیما در میزبانی جشنواره پویا نمایی را گامی مهم برای معرفی سرمایههای استان و گشایش راه توسعه رویداد محور دانست و گفت این اقدام فرهنگی را میتوان رونمایی ملی از ظرفیتهای استان دانست.
دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامههای عروسکی تلویزیونی ایران از ۱۸ تا ۲۰ تیر با حضور ۳۵۵ اثر از ۳۱ استان کشور در کرمانشاه برگزار میشود.
آثار راه یافته به این جشنواره ملی در سه نقطه شهر کرمانشاه و شهرستان های هرسین، سنقر، صحنه، گیلانغرب، سرپل ذهاب و پاوه اجرا میشود.
۳۰۳۳/۸۰۶۶