به گزارش خبرنگار ایرنا، افشین امیری شامگاه شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری دومین جنشواره ملی پویا نمایی که با حضور استاندار و رییس داد گستری استان برگزار شد، با اشاره به اینکه این جشنواره از 11 شبکه ملی و 33 شبکه استانی پخش خواهد شد، افزود: صنعت پویا نمایی یا انیمیشن مهم ترین ابزار قدرت های بزرگ برای تغییر ذائقه کودکان، نوجوانان و انتقال ارزش های آن ها به شمار می رود و روی این صنعت سرمایه گذاری هنگفتی انجام می دهند.
وی با اشاره به هزینه های برگزاری جشنواره ملی پویا نمایی برای استان گفت: متاسفانه همیشه وقتی بحث تحریم و شرایط سخت اقتصادی می شود اولین کاری که انجام می دهیم این است که هزینه های فرهنگی را قطع کنیم در حالی که کارهای فرهنگی است که می تواند، با وجود 300 شبکه ماهواره ای معاند نظام در برون مرزها، خوراک فرهنگی، ارزشی، شادی، نشاط و روحیه مردم را تقویت کنند.
وی با بیان اینکه صنعت پویایی در انتقال ارزش های انقلاب اسلامی به نونهالان بسیار اثرگذار است، بیان داشت: این جشنواره علاوه بر شهر کرمانشاه در 35 نقطه استان نیز اجرای برنامه خواهیم داشت که می تواند علاوه بر زمینه رشد صنعت پویا نمایی و اشتغالزایی استان، موجب شادی و نشاط مردم به همراه انتقال آرمان های انقلاب اسلامی شود.
**ظرف یک هفته باید وظایف تمام کمیته های جشنواره ملی پویا نمایی مشخص شود
استاندار کرمانشاه نیز در این جلسه از مدیرکل صدا و سیمای کرمانشاه خواست ظرف یک هفته شرح وظایف 15 کمیته تخصصی جشنواره با برنامه ها و پیشنهادات هر کمیته را ارائه دهد.
هوشنگ بازوند در ادامه بیان داشت: استان تا سقف چهار میلیارد تومان می تواند برای جشنواره اعتبار اختصاص دهد و کمیته امور پشتیبانی که به عهده سازمان برنامه و بودجه است باید ظرف یک هفته تمام برآورد هزینه های این جشنواره را احصاء کند تا مقدمات اجرای جشنواره مانند اسکان، ایاب و ذهاب، تغذیه و غیره را مشخص کرده تا برنامه ریزی لازم را انجام دهیم.
**بر محتوای اجرای برنامه های جشنواره پویا نمایی باید نظارت دقیق صورت گیرد
محمدرضا عدالتخواه رییس کل دادگستری استان کرمانشاه نیز در این جلسه یادآور شد که این جشنواره در نظام جمهوری اسلامی و برای انتقال ارزش های انقلاب انجام می شود، بنابراین باید بر محتویات فرهنگی آن نظارت دقیقی صورت بگیرد که خدای نکرده دشمنان از آن سوء استفاده نکنند.
8066/3209