دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: از این تعداد ۳۶۰ هزار تذکر در شهر مشهد و بقیه در سایر شهرهای استان انجام شده است.
سید عبدالله ارجائی با بیان اینکه ۹۵۶ مورد از تذکرات یاد شده با مقاومت اولیه مردم رو به رو شده است افزود: از این تعداد دو مورد به کلانتری مراجعه کردند و در آنجا بدون نیاز به تشکیل پرونده قضائی موضوع حل و فصل شد.
وی تاکید کرد: اگر روش صحیح و درست امر به معروف و نهی از منکر را یاد داشته باشیم شهروندان هم پذیرای این موضوع هستند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی گفت: هم اینک ۹ هزار و ۹۰ نفر در خراسان رضوی آموزشهای مربوط به امر به معروف و نهی از منکر را فرا گرفتهاند و طرح طلایه داران معروف در ۱۳ شهرستان استان در حال اجراست.
ارجائی افزود: شهروندان از اقشار مختلف با شرط حداقل مدرک تحصیلی دیپلم، سن ۲۵ تا ۶۰ سال و نداشتن سابقه کیفری میتوانند در دورههای طرح "طلایه داران معروف" شرکت کنند.
وی ادامه داد: در طرح طلایه داران معروف، افراد پس از طی کردن مراحل مختلف گزینش، آموزش و کسب مجوز در قالب گروههای تذکر لسانی سازماندهی میشوند و در مأموریتهای قانونی امر به معروف و نهی از منکر و عمل به وظیفه الهی به ترویج معروفات و مقابله با منکرات میپردازند.
ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ۲۸ شهرستان خراسان رضوی فعالیت میکند.
۷۵۰۷/۱۹۲۲