دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی روز یکشنبه با حضور در مرکز خبرگزاری جمهوری اسلامی خراسان رضوی گفت: این الگوهای برتر رفتاری از طریق شاخص های علمی و مدون و کار کارشناسی چند لایه ای از بین اقشار مختلف مردم انتخاب و معرفی شده اند.
عبدالله ارجاعی افزود: این الگوها ۱۴ قشر از مردم نظیر دانش آموزان، معلمان، ورزشکاران، دانشجویان و مدیران را شامل می شوند.
وی اظهار داشت: الگوهای برتر رفتاری در مناطق مختلف خراسان رضوی به تفکیک جنسیت، مقطع تحصیلی و شهرستان مربوطه انتخاب شده اند.
وی گفت: امر به معروف و نهی از منکر، برون داد آن و تصور مردم، سه عنصر متضادی است که کار در این نهاد را دشوار می سازد.
ارجاعی افزود: برنامه ریزی برای اصلاح جامعه واقعیت امر به معروف و نهی از منکر است و برون داد امر به معروف و نهی از منکر نیز بدان معنی است که هر کس به سلیقه خود آن را به کار می گیرد.
وی با بیان اینکه تصور مردم از امر به معروف و نهی از منکر فقط توجه به مسئله حجاب است اظهار داشت: این در حالی است که مسال مربوط به حجاب بخش کوچکی از عملکرد این ستاد می باشد.
وی گفت: در سال گذشته ۲۰۰ گزارش قابل اعتنا از تخلف و منکر در دستگاه های اجرایی خراسان رضوی دریافت و مورد رسیدگی قرار گرفت که ۱۶۶ مورد آنها با پیامک و تلفن حل شد و مشخص گردید تخلف آنان به دلیل ناآگاهی رخ داده است.
در این دیدار جانشین معاونت قضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی و مسئول روابط عمومی این نهاد نیز حضور داشتند.
۳۰۲۷/۶۰۵۳
نظر شما