مدیر اجرایی بنیاد علمی اکو در گفت و گو با ایرنا افزود: در اجلاس امروز وزرای علوم کشورهای پاکستان و ایران و دبیرکل اکو و هیأت بلند پایه کشورهای عضو حضور دارند.
سید کمیل طیبی انتخابات ریاست جدید بنیاد، بررسی و تبادل نظر برای مشکلات علمی این سازمان و بحث و بررسی درباره موضوع برنامه منطقهای علم و فناوری در حوزه اکو از جمله برنامههای این اجلاس ۲ روزه برشمرد.
به گفته وی در نخستین روز این اجلاس در جلسه کمیته اجرایی این بنیاد در زمینه طرحهای علمی مشترک بحث و تبادل نظر شد.
وی نقش دانشگاه اصفهان را در مدت ۲ سال اخیر در این بنیاد بسیار برجسته ارزیابی کرد.
بنیاد علمی اکو(ECOSF) سازمانی بیندولتی متشکل از ۱۰ کشور اسلامی شامل افغانستان، پاکستان، آذربایجان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و ایران است که هدف اصلی آن توسعه اقتصادی در منطقه اکو بر پایه ارتقا علم، فناوری و نوآوری است.
این سازمان با پوشش ۳۶۰ میلیون نفر که یک چهارم جمعیت مسلمانان جهان را تشکیل میدهد، بزرگترین تشکل اقتصادی جهان اسلام محسوب میشود.
چهارمین نشست هیأت امنای بنیاد علمی اکو (ECOSF) با حضور هیأتهای عالی رتبه کشورهای عضو سازمان همکاریهای اقتصادی (اکو) به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص سیاستگذاری و برنامهریزی فعالیتهای علمی این بنیاد در سطح منطقه برای ۲ سال آینده برگزار میشود.
دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه جامع و مادر استان اصفهان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۵۰ عضو هیأت علمی و یکی از دانشگاههای برتر کشور است.
۶۰۲۶/