یزد - ایرنا- مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد گفت: به علت کاهش منابع مالی این نهاد در مجموع ۳۰۰ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد خود بدهکار است .

محمدحسین توحیدی فر روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با عذرخواهی از تاخیر در پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد و قدردانی از همکاری و ارائه خدمات مراکز درمانی به بیمه‌شدگان افزود: بدهی این مراکز مربوط به یکسال گذشته است البته هفته گذشته بدهی تیر ماه ۹۷، پزشکان و داندانپزشکان طرف قرارداد پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: خوشبختانه مراکز طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی با وجود طلب نسبت به ارائه خدمات به بیمه شدگان اقدام می‌کنند و تا این لحظه هیچکدام از مراکز به خاطر طلب، قرارداد خود را لغو نکرده‌اند.

توحیدی فر بودجه اداره کل تامین اجتماعی استان را در سال جاری ۵۲۸ میلیارد تومان بیان کرد و گفت: پیش بینی می شود که بیش از این مبلغ هزینه شود زیرا سال گذشته بودجه مصوب ۴۷۵ میلیارد تومان بود اما ۵۷۴ میلیارد تومان هزینه شد.

وی به افزایش هزینه‌ها بیش از مصوب اشاره کرد و یادآور شد: بخشی از آن به خاطر مراجعه هموطنان استان‌های همجوار به مراکز درمانی استان است البته در ارائه خدمات به این افراد هیچ محدویتی وجود ندارد و هزینه‌های آن از بودجه سازمان مرکزی پرداخت می‌شود.

توحیدی فر با بیان اینکه حذف دفترچه بیمه از مراکز درمان تأمین اجتماعی و اجرای نسخه الکترونیک در این واحدها مهمترین اقدام این اداره کل است، اضافه کرد: اکنون تمام بیمه شدگان و مستمری بگیران این سازمان بدون در دست داشتن دفترچه‌های درمانی می‌توانند از خدمات درمانی این مراکر بهره مند شوند و فقط با ارائه کارت ملی خود می‌توانند علاوه بر مراجعه به پزشک از طرح نسخه الکترونیکی استفاده و داروها نیز با همان کدملی در داروخانه‌های مراکز ملکی تامین اجتماعی به بیمار داده می شوذ.

وی خاطرنشان کرد: ثبت نسخ الکترونیک در ۳۶۰ مطب پزشکان طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی، علاوه بر افزایش دقت و صحت در تولید نسخه، موجب تسهیل و تسریع در روندکار داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک می‌شود و همچنین ۶۰ درصد علی الحساب حق الزحمه پزشکان به صورت برخط، در انتهای روز به حساب آنها واریز می‌شود.

توحیدی فر از صدور مجوز مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی برای اختصاص بودجه برای ساخت بیمارستان سرطان حضرت ابوالفضل (ع) یزد خبر داد و گفت: این امر در راستای مکاتبات استاندار و مجمع نمایندگان استان صورت گرفت زیرا با توجه به اینکه بودجه عمرانی امسال محدود است و فقط به طرح‌های نیمه تمام اختصاص می‌یابد و بیمارستان جزو بودجه سال ۹۸ نبود اما با پیگیری‌های مسئولان اعتبار این بیمارستان ۱۵۰ تختی امسال در قانون بودجه دیده و امروز از سوی ستاد مرکزی اعلام شد.

وی با اشاره به صدور مجوز اولیه پروانه بهره برداری بیمارستان در تیرماه سال ۹۵ خاطرنشان کرد: با تخصیص بودجه عملیات اجرایی بیمارستان در زمینی به مساحت ۳۲ هزار مترمربع و در هفت طبقه در سال جاری آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه ارائه خدمات در بیمارستان یادشده رایگان خواهد بود خاطرنشان کرد: هزینه ساخت بیمارستان سرطان افزون بر ۴۵۰ میلیارد تومان است، امیدواریم ظرف سه سال آینده به بهره برداری برسد.

۷۷ درصد جمعیت یزد تحت پوشش تامین اجتماعی هستند

معاون بیمه ای اداره کل تامین اجتماعی یزد هم در این نشست افراد جمعیت تحت پوشش استان را ۷۳۹ هزار نفر اعلام کرد که از این تعداد ۲۷۲ هزار نفر بیمه شده اصلی، ۶۴ هزار نفر مستمری بگیر اصلی هستند که با احتساب افراد تبعی ۷۷ درصد جمعیت استان از خدمات این نهاد استفاده می‌کنند.

«محمد تشکری بافقی» تعداد مقرری بگیران بیکاری استان را سه هزار و ۹۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: این تعداد با افراد زیر پوشش ۸۸ هزار و ۶۰۰ نفر می‌باشند.

وی هزینه علی الحساب این اداره کل در ۲ ماهه امسال را ۲۶۰ میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان بیان کرد و افزود: این رقم شامل تعهدات کوتاه مدت، بلندمدت و بیمه بیکاری است.

وی خاطر نشان کرد: روزانه در بخش تعهدات کوتاه، بلندمدت و بیمه بیکاری استان به ترتیب ۱۰۵ میلیون تومان، سه میلیارد و ۹۶۸ میلیون تومان و ۱۲۴ میلیون تومان هزینه می‌شود و در مجموع چهار میلیارد و ۱۹۷ میلیون تومان روزانه در این سه بخش هزینه می‌شود.

۳۲۰ میلیارد تومان مطالبات تامین اجتماعی یزد از کارفرمایان

تشکری بافقی مطالبات از کارفرمایان استان را ۳۲۰ میلیارد تومان بیان کرد و گفت: همچنین ۲۴ هزار و ۹۰۰ کارگاه فعال، ۱۲ هزار و ۴۰۰ کارگاه نیمه فعال و ۳۴ هزار کارگاه راکد است.

سازمان تأمین اجتماعی در استان یزد یک بیمارستان و ۱۳ درمانگاه دارد.

استان یزد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت داشت.

۲۰۸۸/‏‬ ۲۰۴۷/‏