نیره پیروزبخت روز چهارشنبه در حاشیه نشست شورای استاندارد استان سمنان در استانداری به خبرنگار ایرنا افزود: توجه به کیفیت کالاهای تولیدی در بخش روستایی و عشایری در دستور کار است و با این راهبرد میتوان به توسعه کسب و کار در این مناطق کمک کرد.
وی خاطر نشان کرد: توجه به کیفیت تولیدات مشاغل روستایی از رویکردهای جدید در سازمان ملی استاندارد است و با همکاری دستگاههای اجرایی مربوط باید هرچه سریعتر این طرح مهم اجرایی شود.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران ادامه داد: کالاهای تولیدی که به صورت سنتی در کشور تولید میشود در صورت برخورداری از ظرفیتها و شرایط موجود، با همکاری مسئولان دستگاههای اجرایی استانها میتواند گواهی انطباق از استاندارد دریافت کند.
وی تصریح کرد: سمنان از ظرفیتهای قابل توجهی در دریافت نشان انطباق استاندارد در تولید کالاهای سنتیساز دارد و فرآوردههای لبنی این استان برای صادرات با نشانهای از این دست ظرفیت خوبی دارد.
پیروزبخت ادامه داد: با توجه به قوانین جدید تمام کالاهای تولیدی باید استانداردسازی شود و استاندارد کالا تنها به معنی دارا بودن برچسب و نماد استاندارد نیست.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران اضافه کرد: ۳۴ هزار سند استاندارد در کشور وجود دارد و بیش از یکهزار نوع کالا با اعطای مجوزها استاندارد است.
در این نشست علیرضا آشناگر استاندار سمنان و عباس رستمی مدیرکل استاندارد سمنان حضور داشتند.
در استان سمنان ۲۱ آزمایشگاه در بخشهای مختلف نمونه گیری از تولیدات را زیر نظر اداره کل استاندارد انجام میدهند و ۳۰ آزمایشگاه همکار مورد تأیید سازمان ملی استاندارد فعالیت دارند، ۹۵۰ محصول تولیدی واحدهای صنعتی در سمنان دارای پروانه استاندارد است.
شهروندان برای اطمینان از استاندارد بودن کالاهای تولیدی میتوانند بارکد زیر علامت استاندارد بر روی کالا را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک کنند و تمام اطلاعات در رابطه با کالا در جواب پیامک اطلاع رسانی میشود.
۷۳۳۹/۶۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۰
سمنان- ایرنا- رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: گواهی انطباق استاندارد به تولیدات روستایی و عشایر، به منظور افزایش اشتغال و تحقق شعار سال با همافزایی دیگر دستگاه های اجرایی، در سال ۹۸ اعطا میشود.