آبادان - ایرنا - مبارزه با آفت سوسک سرخرطومی حنایی که از آن به عنوان یکی از خطرناک ترین آفات درختان نخل نام برده می شود در نخلستان های شادگان آغاز شد.

به گزارش ایرنا آفت سوسک سرخرطومی حنایی عامل روان سازی شرایط ورود بیماری های باکتریایی و قارچی به نخل می باشد که در صورت مشاهده در مزارع خسارت سنگینی به نخلستان ها وارد می کند.

مدیر جهاد کشاورزی شادگان روز سه شنبه در خصوص این آفت به خبرنگار ایرنا گفت: عملیات ردیابی آفت سوسک سرخرطومی حنایی در نخلستان های این شهرستان آغاز شده و در حال انجام است.

خلیل منیعات اظهار داشت: در پی اعلام مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان مبنی بر حضور احتمالی آفت بسیار خطرناک سوسک سرخرطومی خرما در استان ردیابی این آفت با تله در دستور کار این اداره قرار گرفته است.

وی افزود: برای مبازه با این آفت در هر هکتار یک تله ردیابی سوسک حنایی خرما کار گذاشته می شود تا این آفت به دام افتد.

با توجه به فعالیت سوسک خرما یک ساعت قبل از غروب تا یک ساعت بعد از غروب آفتاب، ایجاد یک تله نوری در سطح هر هکتار برای شکار این حشره موثر است.

در شهرستان شادگان ۱۳ هزار و ۵۰۰ هکتار نخلستان وجود دارد که عمده ارقام آن شامل، استعمران، گنطار، بریم، دیری، خضراوی، برحی می باشند.

شادگان با ۵۷ هزار هکتار اراضی قابل کشت با آب و هوای گرم و مرطوب یکی از مراکز تامین محصولات گرمسیری در استان خوزستان است.
علاوه بر خرما، گندم، انواع سبزیجات و بامیه از عمده‌ترین محصولات کشاورزی شادگان به‌شمار می‌روند.

۷۱۰۴/‏۶۰۶۸