ساری- ایرنا- معاون امور جنگل سازمان جنگل ها و مراتع کشور گفت که در مجموع ۳۰۷ هزار هکتار از جنگل های هیرکانی که ۱۵ درصد از مجموع مساحت این جنگل ها را شامل می شود، به ثبت جهانی می رسد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عباسعلی نوبخت روز چهارشنبه در حاشیه نشست طرح مدیریت پایدار جنگل‌های شمال کشور در ساری در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در مجموع حدود ۲ میلیون و ۷۰ هزار هکتار جنگل‌های هیرکانی در کشور وجود دارد که این میزان در مرحله اول به دلیل داشتن شرایط مورد نظر سازمان یونسکو به ثبت جهانی رسیده است.

وی گفت: از حدود ۳۰۷ هزار هکتار جنگل‌های هیرکانی ثبت شده در فهرست جهانی حدود ۱۳۰ هزار هکتار در داخل زون مرکزی و حدود ۱۷۷ هزار هکتار نیز در زون سپهر حفاظتی واقع است.
نوبخت پیش بینی کرد که به مرور سایر عرصه‌های زیر پوشش جنگل‌های هیرکانی نیز با فراهم شدن شرایط مد نظر یونسکو ثبت جهانی خواهد شد.

رضایت مندی از طرح مبارزه با آفات شب پره
معاون سازمان جنکل ها همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگاران در باره طرح مبارزه با آفات شب پره گفت: طرح مبارزه با آفات شب پره شمشاد که با نظر کارشناسان در دست اجرا قرار گرفته، رضایت بخش است.
وی افزود: طرح اجرایی ما در مبارزه با آفات شب پره مورد تأیید سازمان فائو نیز قرار گرفته است و امور جنگل‌ها در حوزه رویش نیز بذر شمشاد را در آمل در حال نگهداری است که هر زمان کارشناسان گیاهپزشکی اجازه داد، این بذر و نهال در رویشگاه کاشته می‌شود.
شناسایی هشت هزار گونه‌های گیاهی درجنگل های کشور
معاون امور جنگل سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور گفت: تاکنون هشت هزار گونه گیاهی در جنگل‌های کشور شناسایی شد که دو هزار و ۸۰۰ گونه گیاهی مربوط به جنگل‌های شمال است و برخی از این گونه‌ها در بخش درختی و درخچه چون سرخدار، شمشاد از گونه‌های منحصر به فرد محسوب می‌شوند.
طرح مدیریت پایدار جنگل‌ها ی شمال صبح امروز با حضور رئیس سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور و کارشناسان این سازمان در ساری برگزار شد.
‌۶۹۸۲/۱۶۵۴