شهرکرد- ایرنا- مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: برای جبران خسارت‌های ناشی از سیلاب بهار امسال در استان تاکنون ۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال تامین اعتبار شده است.

در پی بارش‌های سیل‌آسای بهار امسال ۴ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش‌های مختلف چهارمحال و بختیاری وارد شد.

 ستار فرهادی روز چهارشنبه در نشست ستاد مدیران بحران این استان افزود: از این مبلغ تخصیص یافته به استان ۸۲۰ میلیارد ریال از حوزه اعتبارات تملک دارایی، ۸۷۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و بیش از ۸۴۰ میلیاردریال از محل کمک های بلاعوض تامین شده است.

وی ادامه داد: جبران سایر خسارت‌ها نیز بزودی در سامانه سجاه ثبت و پیگیری می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به خسارت های وارد از سیلاب بر بخش کشاورزی استان اظهار داشت: سیلاب به ۱۰۹ واحد آبزی پروری و شیلات، ۱۴ هزار هکتار زمین زراعی، ۴ هزار هکتار از باغات و ۷ میلیارد ریال به بخش دام و طیور خسارت زد.

ذبیح‌الله غریب افزود: همچنین سیلاب یک هزار و ۱۲۰میلیارد ریال  به زیرساخت‌های بخش کشاورزی نظیر ایلراه‌ها خسارت وارد کرده است که این میزان خسارت با احتساب سایر بخش‌های حوزه کشاورزی به ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال می‌رسد.

وی از تهیه بیش از ۴ هزار پرونده برای دریافت وام‌های بلاعوض و قرض‌الحسنه در بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: ۲ هزار و ۴۴۲ پرونده برای دریافت کمک بلاعوض و ۲ هزار و ۲۲۲ پرونده برای دریافت وام قرض الحسنه در استان تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به پیگیری مسئولان ارشد استان در خصوص جبران خسارت‌های ناشی از سیلاب، اظهار داشت: هریک از دستگاه‌ها در خصوص پیگیری حوزه مربوطه تلاش کنند.

مجید نظری افزود: هریک از دستگاه‌ها متناسب با ارائه مستندات خود جبران خسارت‌ها را پیگیری کنند و با وزارتخانه‌های خود تعامل بیشتری داشته باشند.

به گزارش ایرنا، در این نشست نمایندگانی از دستگاه‌های اجرایی نظیر بنیاد مسکن، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، منابع طبیعی و آبخیزداری و امور عشایر به آخرین وضعیت استان در خصوص خسارت‌های ناشی از سیلاب و تلاش برای جبران این خسارت‌ها گزارشی ارائه کردند.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۴۷ هزار نفر است که این استان از نظر جغرافیایی سرچشمه دو رودخانه کارون و زاینده رود و بخشی از دز است که یک دهه با خشکسالی مواجه شد اما سیلاب‌های امسال گرچه خسارت های بسیاری بر این استان وارد کرد اما توانست تا حدی بحران خشکسالی را در این استان مهار کند.

۷۳۶۳/۲۰۹۷