به گزارش یونهاپ، ارتش کره جنوبی اعلام کرد این رزمایش در دو مرحله شامل یک رزمایش ۱۵ روزه شبیه سازی شده کامپیوتری برای مقابله با شرایط اضطراری و یک رزمایش ۱۰ روزه برای راستی آزمایی توانمندی های سئول در زمینه بر عهده گرفتن کنترل عملیات نیروهایش از واشنگتن است.
برگزاری این رزمایش مشترک در حالی است که بسیاری از ناظران بین المللی معتقدند این مانور می تواند باعث تحریک پیونگ یانگ برای آزمایش های موشکی بیشتری شود.
آمریکا و کره جنوبی پس از نشست رهبران دو کره در روستای مرزی پانمونجوم در اردیبهشت سال 1397 و نشست سال گذشته "دونالد ترامپ" و "کیم جونگ اون"، سران آمریکا و کره شمالی در سنگاپور، رزمایش های خود را لغو و یا آنها را در سطح پایین تری برگزار کردند.
پیونگ یانگ پیشتر برگزاری رزمایش امروز را ناقض موارد توافق شده در جریان دیدار با ترامپ خواند و گفته بود دو موشک بالستیک کوتاه بردی که هفته پیش شلیک کرد، هشداری به رزمایش مشترک برنامه ریزی شده از سوی آمریکا و کره جنوبی است.
"مایک پمپئو" وزیر خارجه آمریکا نیز در پاسخ به اظهارات کره شمالی گفته است تا آنجا که من می دانم ترامپ قولی درباره توقف رزمایش ماه آینده به کیم نداده است.
کره شمالی در یک ماه گذشته سه بار موشک های بالستیک کوتاه برد خود را آزمایش کرده است که به گفته تحلیلگران حاکی از اعتراض پیونگ یانگ به برگزاری رزمایش مشترک سئول و واشنگتن است.