تهران - ایرنا - دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با محکومیت اقدام آمریکا برای تحریم وزیر امور خارجه گفت: این اقدام نشانه بی تدبیری ترامپ و دارودسته‌اش است.

اسدالله بادامچیان عصر سه شنبه در آیین بزرگداشت روز خبرنگار در دفتر مرکزی حزب موتلفه اسلامی، در پاسخ به پرسشی درباره همگرا نبودن گروه‌های سیاسی بر سر محکوم کردن اقدام خزانه‌داری آمریکا برای تحریم وزیر امور خارجه ایران، گفت: ما مطلقا منفی و مثبت نیستیم و مانند برخی گروه‌ها برجام را  ترکمانچای یا  آفتاب تابان و رفع کننده مشکلات نمی‌دانیم.
وی با بیان اینکه هر موضوع و رویدادی نقاط مثبت، منفی، فرصت یا تهدید خود را دارد، اضافه کرد: تاکنون موتلفه برای تضعیف ظریف موضعی نداشته است حتی زمانی که وی در جبهه مذاکره با جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا دیدار می کرد علیه اش هیاهو نکردیم چون کسی که از طرف نظام با دشمن مذاکره می‌کند نباید تضعیف شود.
دبیرکل موتلفه اسلامی با محکومیت اقدام آمریکا برای تحریم محمد جواد ظریف، خاطرنشان کرد: این اقدام نشانه بی تدبیری ترامپ و دارودسته اش است.
بادامچیان با اشاره به نشست خبری روز گذشته وزیر امور خارجه، گفت: ظریف در این سخنرانی داغ‌تر از دوستان این طرفی ما علیه آمریکا حرف می‌زد. در این رابطه نگاه‌ها متفاوت است و برخی هم چون قبلا تند رفتند دلشان نمی‌آید برگردند.
وی افزود: گام دوم انقلاب دوره ای است که مشکلات کشور حل می شود و به عنوان کشوری شاد و آباد و بهتر از اکنون به پیش خواهد رفت و در جهان منادی صلح و آبادی خواهد بود. ان شاء الله در گام دوم بتوانیم به عنوان حزبی قوی و فعال درخدمت ملت، رهبری معظم انقلاب و نظام کار کنیم و رسانه ها نیز در این عرصه نقش مهمی دارند.
بادامچیان یادآورشد: در گام دوم با تحولی متناسب در آذرماه  ۹۷ مجمع عمومی خود را با حضور هزار تن از نمایندگان خود با بیش از ۳۰۰ دفتر در کشور برگزار کردیم. اعضای شورای مرکزی را از ۳۰ به ۳۵ تن عضو اصلی و ۵ نفر علی البدل افزایش دادیم که در این شورای مرکزی چهار نسل انقلاب حضور دارند.
دبیرکل موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه در این حزب نیروی جوان استقراض نمی کنیم، گفت: دوستانی که از نوجوانی در موتلفه انجام وظیفه کردند اکنون از سربازی به سرداری رسیده اند. تنها حزبی هستیم که کمیته بین الملل ما در بخش های مختلف فعال دارد. ارتباط و تعامل با اتحادیه احزاب اسلامی و اتحاد احزاب حامی مقاومت از این جمله است.
وی با تاکید بر اینکه موتلفه قبل و پس از انقلاب هیچ‌گاه برخوردهای جناحی و سیاسی نداشته و با همه تعامل داشته است، اظهار داشت: سلائق سیاسی بسیار محترم هستند به شرط اینکه همه در چهارچوب نظام، قانون اساسی و ولایت فقیه فعالیت کنند.
بادامچیان درباره فعالیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (جمنا)  نیز گفت: جمنا هنوز به صورت رسمی اعلام نکرده که جبهه است یا حزب؟ بحث و گفت و گو درباره آن زیاد است و ما موضع گیری نداشتیم. هر مجموعه ای می تواند فعالیت کند و ان شاء الله آن‌ها هم بتوانند به صورت قانونی برای ملت کار کنند. ما حزب تعاملیم و با همه در جهت وحدت فعالیت داریم.

بادامچیان عنوان کرد: نظام ما نیاز به تحول دارد و این تحول در بیانیه گام دوم رهبر انقلاب آمده است. بر این اساس حزب مؤتلفه اسلامی تحول قابل توجهی در سیاست‌های خود انجام داده می‌دهد.
این فعال اصولگرا درباره مجلس آینده اظهار داشت: مجلس یازدهم باید مجلس گام دوم باشد و باید بتوانیم کاری را صورت دهیم. در معاونت سیاسی حزب موتلفه یک مدیریت دائم انتخاباتی وجود دارد و برای انتخابات اخیر نیز با جامعه روحانیت مبارز و آقای حدادعادل و همه تشکل‌ها در ارتباط هستیم تا بتوانیم به ائتلاف بزرگ برسیم.
وی خاطرنشان کرد: البته یک حزب به اقتضای حزب بودن باید صاحب نظر و نامزد باشد بنابراین نامزدها و نگاهایمان را در این جمع بزرگ مطرح میکنیم. چون بسیاری از این دوستان گستردگی موتلفه را ندارند و امیدواریم بتوانیم با همه آن‌هایی که می‌خواهند کار کنند، همکاری داشته باشیم.
بادامچیان افزود: این دولت حزبی نیست و متعلق به گروهی خاص است. ان شاء الله تلاش کنیم دولت حزبی با داشتن برنامه‌های گوناگون سر کار بیاوریم تا کشوررا اداره کند و مسلما مشکلات هم کم خواهد شد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه دولت هایی که بر سر کار بودند در وضعیت کشور نقش داشتند، ادامه داد: در این کشور همه با هم زندگی می کنیم بنابراین باید همه با هم کار کنیم.
وی با بیان این که مجلس ما همواره محلی برای همه تفکرات است، اظهار داشت: مردم به دنبال این جناح و آن جناح نخواهند بود بلکه در پی مجموعه ای خواهند بود که مشکلات را با قدرت حل کند و اهل حقوق نجومی، زد و بند و غیره نباشد.
بادامچیان درباره  شورای وحدت، اظهار داشت: در جبهه پیروان خط امام و رهبری، عضو هستیم اما در شورای وحدت عضو نیستیم و فقط همفکری می‌کنیم و با دوستان در ارتباط و تعامل هستیم  به دلیل آنکه می‌خواهیم ائتلاف بزرگ را شروع کنیم با آنها تعامل داریم.

این فعال اصولگرا درباره آسیب شناسی اصولگرایان برای انتخابات پیش رو،   گفت: آسیب‌شناسی را همه مجموعه‌ها انجام می‌دهند، خود شما در رسانه نیز موضوعات را آسیب‌شناسی می‌کنید. ما هم در مؤتلفه، آسیب‌شناسی‌هایی را انجام داده‌ایم. علاوه بر این موضوع، طراحی برای آینده هم امری مهم محسوب می‌شود.