مشهد– ایرنا– سرپرست مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی گفت: حجت الاسلام مروی در دوره جدید تولیت آستان قدس رضوی بر دو بخش شفافیت فعالیت ها در حوزه های مختلف و پاسخگویی به مردم تاکید ویژه دارند.

مهدی رضوی کیا روز سه شنبه با حضور در خبرگزاری ایرنای مرکز مشهد و تبریک روز خبرنگار به رئیس مرکز و خبرنگاران آن افزود: این دو حوزه با برنامه ریزی تولیت آستان قدس رضوی در حال تقویت است.

وی اظهار داشت: رئوس فعالیت های آستان قدس در دوره جدید فرامین رهبر معظم انقلاب در حکم تولیت آستان قدس است اما ساختار این نهاد در حال بازنگری است.

سرپرست مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی گفت: سامانه ملی 138 در طول 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی سوالات مردم از اقصی نقاط کشور است و دوستداران اهل بیت (ع) می توانند بدون گرفتن پیش شماره مشهد از هر نقطه ایران با آستان رضوی ارتباط بگیرند.

رضوی کیا افزود: این سامانه در اواخر سال گذشته راه اندازی شد و در مرحله نخست بهره برداری از آن، فقط مجاوران و زائران در مشهد قادر به برقراری ارتباط با این سامانه بودند.

وی بیان کرد: از ابتدای خرداد ماه امسال دامنه خدمات رسانی سامانه ملی 138 گسترش یافت و ساکنین نقاط مختلف کشور قادر به برقراری ارتباط مستقیم با این سامانه و طرح پرسش های خود با اپراتورها هستند.

وی اظهار داشت: اپراتورهای این سامانه از خادمین افتخاری و آموزش دیده ای هستند که به صورت شبانه روزی به زائران و مجاوران خدمات ارائه می دهند، انتقادات و پیشنهادات آنان را ثبت کرده و به مسئولان آستان قدس ارجاع می دهند.

رضوی کیا اضافه کرد: بخشی از تماس های ثبت شده در سامانه ملی 138 در چند ماه اخیر مربوط به کمبود ویلچر در حرم مطهر بود که این موضوع به تولیت آستان قدس رضوی ارجاع شد و حجت الاسلام مروی نسبت به جبران این کمبود اقدام کردند.

سرپرست مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی گفت: از ابتدای سال تا 15 تیرماه امسال 10 هزار تماس با سامانه ملی 138 به ثبت رسیده است و طی بررسی های انجام گرفته از تماس ها، 50 تا 60 درصد از آنها سوالات مربوط به بخشهای مختلف خدماتی آستان قدس رضوی و برنامه های حرم مطهر بوده است.

وی بیان کرد: در مرحله نخست از راه اندازی این سامانه در یک ثانیه 60 تماس برقرار می شود که این ظرفیت طی یک ماه آینده به 120 تماس در یک ثانیه ارتقا می یابد.

سرپرست مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی گفت: رویکرد کلان تولیت آستان قدس رضوی تداوم فعالیت های خوب در دوره قبلی مدیریت این نهاد و تغییر در برخی شیوه های کمک به مستضعفان و محرومیت زدایی است.

رضوی کیا  در خصوص تغییر رویکرد آستان قدس رضوی نسبت به محرومیت زدایی گفت: ظرفیت های آستان قدس رضویمحدود و محرومیت زدایی از وظایف ذاتی آن نیست اما فعالیت در حوزه کمک مستضعفین و محرومیت زدایی در مقایسه با گذشته تغییر یافته است.

وی ادامه داد: پیشتر فعالیت معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی بر رفع فوری محرومیت در نقاط کم برخوردار متمرکز بود اما هم اینک محرومیت زدایی شکل مبنایی به خود گرفته و در قالب اشتغالزایی و توانمندسازی در مناطق محروم بروز پیدا کرده است.

وی بازدید ماهانه تولیت آستان قدس رضوی از مناطق محروم و توانمندسازی محرومین روستاهای اطراف مشهد و رفع مشکلات مناطق سلیزده کشور را از اقدامات این نهاد در قالب تغییر رویکرد در حوزه محرومیت زدایی ذکر کرد.

7489/۱۹۲۲