تهران – ایرنا – پس از آتش بس چند روزه که با پیشنهاد سازمان ملل متحد و به مناسبت عید قربان در لیبی برقرار شده بود، نیروهای وابسته به خلیفه حفتر با نقض آن با نیروهای ارتش وابسته به دولت الوفاق درگیر شدند.

به گزارش منابع رسانه ای لیبیایی، پس از گذشت تنها چند روز از آتش بس در لیبی و رد ادامه آتش بس از سوی خلیفه حفتر، درگیری ها در طرابلس پایتخت این کشور از سر گرفته شد.
به گفته منابع آگاه در لیبی، خلیفه حفتر پییشنهاد ادامه آتش بس از سوی دولت "فایز السراج" را نپذیرفت و به نیروهای تحت امر خود دستور داد تا با بمباران مواضع دولت لیبی در طرابلس حملات خود به پایتخت را ادامه دهند.
به نوشته منابع رسانه ای لیبایی، خلیفه حفتر پس از پایان مهلت آتش بس نشستی را با فرماندهان نظامی خود برگزار کرد و از آنان خواست تا دستاوردهای خود از زمان شروع عملیات آزادسازی طرابلس را به وی ارائه دهند.
«غسان سلامه» رئیس هیئت فرستادگان سازمان ملل به لیبی شنبه گذشته (۱۹ مرداد)  از طرف های درگیر در لیبی خواسته بود تا پایان تعطیلات عید قربان در این کشور به ادامه آتش بس پایبند باشند.
صبح روز گذشته منابع خبری وابسته به خلیفه حفتر اعلام کردند که نیروی هوایی ارتش ملی لیبی (تحت امر حفتر) مناطق تجمع نیروهای ارتش دولت فایز السراج در استان "سرت" (واقع در شمال این کشور) و غرب طرابلس پایتخت لیبی را هدف قرار داده است.
در دو روز گذشته دولت الوفاق بارها نیروهای حفتر را به نقض آتش بس متهم کرده است.


حفتر جسد ۱۲ نظامی وابسته به دولت الوفاق را تحویل داد

منابع خبری وابسته به دولت الوفاق اعلام کردند که نیروهای وابسته به خلیفه حفتر جسد ۱۲ تن از نظامیان ارتش الوفاق را تحویل نیروهای دولتی داده اند.
به گفته این منابع، گروه "الکانی" وابسته به تیپ نهم ارتش ملی تحت امر ژنرال حفتر صبح روز گذشته در سومین روز تعطیلات عید قربان جسد ۱۲ نظامی ارتش دولت الوفاق را تحویل آنان داد.
این افراد در درگیری های جنوب شرق طرابلس کشته شده بودند.
۲۹ جولای سال جاری (۷ مرداد)، غسان سلامه رییس هیئت فرستادگان سازمان ملل به لیبی با ارائه طرحی به شورای امنیت این سازمان از طرف های درگیر در لیبی خواست تا به مناسبت فرارسیدن عید قربان از روز ۱۰ آگوست (۱۹ مرداد) آتش بس برقرار کنند و با تبادل اجساد نظامیان و اسرا میان یکدیگر اعتماد سازی کنند.
خلیفه حفتر و دولت الوفاق هردو اعلام کردند به این آتش بس پایبند خواهند بود، تا دو روز گذشته و پیش از نقض آن از سوی نیروهای وابسته به حفتر این آتش بس ادامه داشت.
اوضاع در لیبی از (۱۵ فروردین ماه امسال) همزمان با دستور ژنرال حفتر از نزدیکان "معمر قذافی" دیکتاتور سابق لیبی، به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس، متشنج شد.
لیبی از زمان سرنگونی قذافی در سال ۲۰۱۱ به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است.
نظامیان طرفدار حفتر (مورد حمایت امارات و عربستان و فرانسه) بر شرق این کشور مسلط هستند و دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» (مورد پذیرش جامعه جهانی) کنترل غرب لیبی را در دست دارد.