سید اسکندر صیدایی روز پنجشنبه در جلسه اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان همدان بیان کرد: در طرح شورای عالی هماهنگی اقتصادی، تمامی ساز و کارهای واگذاری طرح های دولتی به بخش خصوصی دیده شد.
وی با بیان اینکه سیاست دولت واگذاری بخش زیادی از طرح های نیمه تمام به بخش خصوصی است و تمامی این طرح ها احصا شدند، ادامه داد: یک هزار طرح در همدان قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را داشتند که بیشتر این طرح ها، پروژه های بزرگ از جمله سد را شامل می شود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: این استان با توسعه و واگذاری منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد به بخش خصوصی به ناحیه صنعتی تبدیل می شود.
حمیدرضا حاجی بابایی افزود: منطقه ویژه مبتنی بر فناوری های برتر نیز فرصتی برای توسعه فناوری های برتر ارزیابی می شود.
وی اضافه کرد: در منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد ۲ هزار هکتار زمین برای منطقه ویژه اقتصادی فامنین در نظر گرفته شده است، به طوریکه پیش بینی می شود برای ۳۰ هزار نفر اشتغال ایجاد شود.
حاجی بابایی با بیان اینکه شهرک بنکداری نیز با سرمایه گذاری ۶۰ هزار میلیاردی در حال احداث است اظهار داشت: این طرح در کشور بی نظیر است و ۲۱ استان کشور تا کنون از آن بازدید کرده اند.
آب شرب همدان با کیفیت است
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان نیز در این نشست گفت: آبرسانی از سد تالوار و یا سد قوچم به همدان با جدیت در حال بررسی است و مسائل به صورت علمی بررسی می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در تامین آب شرب مردم همدان مشکلی وجود ندارد و هیچگونه قطعی آبی نیست، خاطرنشان کرد: در بدترین شرایط خشکسالی سال ۸۷ که استان همدان و چندین استان کشور با بحران خشکسالی مواجه بود، آب شرب شهروندان قطع نشد.
مدیرعامل آب منطقه ای همدان با بیان اینکه ما متولی تامین آب شرب هستیم خاطرنشان کرد: این استان بهترین کیفیت آب شرب را دارد و اگر در غیر اینصورت بود از مسئولیت خود کناره گیری می کنم.
گفتنی است آبرسانی از سد تالوار به همدان یکی از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به همدان در سال ۸۳ بوده که پس از گذشت ۱۰ سال و تا سال ۹۳ اجرایی نشد که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید با جدیت پیگیری و عملیات اجرایی آغاز شد.
در سفر رهبر معظم انقلاب ۱۷ مصوبه در حوزه تأمین آب همدان انجام شد که آبرسانی از سد تالوار به همدان، آبرسانی از سد کلان به ملایر، سد گرین نهاوند و سد نعمت آباد و سد شنجور رزن و سد خرمرود تویسرکان از جمله آنها بود.
طرح آبرسانی از سد قوچم و تالوار به شهر همدان برای ۱۲ شهر همدان، مریانج، جورقان، فامنین، قهاوند، بهار، صالح آباد، لالجین، مهاجران، کبودراهنگ، گل تپه، شیرین سو و ۱۵۹ روستا و پایگاه شکاری شهید نوژه به میزان ۵۱.۵ میلیون مترمکعب در نظر گرفته شده است.
۷۵۲۳/۲۰۹۰