۲۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۵۸
کد خبرنگار: 1936
کد خبر: 83438394
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کسب رتبه اول واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی توسط همدان

همدان-ایرنا- استاندار همدان گفت: این استان رتبه نخست واگذاری طرح ها به بخش خصوصی را در کشور کسب کرده و ۲۳ درصد کل واگذاری هایی این حوزه در سطح ملی مربوط به همدان است.

سید سعید شاهرخی روز پنج شنبه در جلسه اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان همدان افزود: واگذاری طرح ها موضوع با اهمیتی است که در سال جاری باید ۱۰۰ طرح به بخش خصوصی واگذار شود.

وی با تاکید بر اینکه واگذاری این طرح ها با سرعت بیشتری پیش می رود، خاطرنشان کرد: با تدوین سند راهبردی و عملیاتی تا پایان برنامه ششم یک میثاق بستیم که با توجه به مزیت ها برای هر شهرستان طرح هایی تعریف شده است.

استاندار همدان با اشاره به ویژگی های اقتصادی، فرهنگی، گردشگری و اجتماعی شهرستان های استان گفت: بر اساس ظرفیت های موجود استان، سند راهبردی سه ساله ای تدوین کردیم که جهت گیری ها در حوزه های مختلف در سه سال پیش رو برنامه ریزی شود.

وی ایجاد اشتغال، بهبود معیشت مردم و رونق تولید را از اولویت های این سند برشمرد و افزود: ۱۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری تا سال ۱۴۰۰ باید در استان انجام و طی سه سال ۶۰ هزار شغل ایجاد شود.

شاهرخی با بیان اینکه فرمانداران باید حق شهرستان ها را در تحقق برنامه های عملیاتی مطالبه کنند افزود: جشنواره مبل و منبت ملایر فرصت خوبی برای این شهرستان است و از طرف دیگر پرونده ثبت جهانی منبت ملایر در دست پیگیری است و به طور قطع به زودی جهانی شدن این صنعت را جشن می گیریم.

وی با بیان اینکه ملایر یکی از نقاط منحصر به فرد کشور و استان همدان است و دارای ویژگی های بارز و برجسته ای است ادامه داد: در حوزه کشاورزی ملایر جایگاه ویژه ای دارد و انگور این شهر به عنوان پنجاه و سومین میراث مهم کشاورزی جهان ثبت شد.

وی یادآور شد: در این راستا طی سه سال آینده باید در ۶۰۰ هکتار از باغ های ملایر طرح فراز اجرا شود که میزان تولید این محصول را تا سه برابر افزایش می دهد.

شاهرخی وجود حدود پنج هزار کارگاه فعال منبت و فعالیت حدود ۹ هزار استادکار و منبت کار و اشتغال بیش از ۲۵ هزار هنرمند در این صنعت را بی بدیل دانست و گفت: شهرستان تویسرکان نیز به عنوان شهر ملی منبت "گلریز" برگزیده و معرفی شده است و شهرستان تویسرکان بیش از چهار هزار و ۷۰۰ کارگاه صنایع مبل و منبت و نزدیک به هشت هزار شاغل در این بخش برخوردار است.

استاندار همدان همچنین با اشاره به ثبت جهانی تپه هگمتانه نیز گفت: ثبت این اثر اهمیت فوق العاده و کارکرد ملی و استانی دارد و از اولویت های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.

شاهرخی با بیان اینکه کمیته ویژه ای برای ثبت جهانی هگمتانه تشکیل شده است افزود: کمیته ای برای ثبت جهانی مبل و منبت ملایر و کمیته ای برای پیگیری ویژه و شتاب دهی به توسعه منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد تشکیل شود.

وی با بیان اینکه جهان آباد ظرفیت بزرگ ملی دارد افزود: آهنگ حرکت توسعه منطقه اقتصادی جهان آباد خوب نبوده و باید سرعت بیشتری داشته باشد.

استاندار همدان همچنین با تاکید بر جذب سرمایه گذار و واگذاری امور به بخش خصوصی اظهار داشت: باید پای سرمایه گذار و بخش خصوصی را به استان باز و زمینه را برای سرمایه گذاری فراهم کنیم.

شاهرخی با بیان اینکه برای سهولت در سرمایه گذاری شورای راهبردی تشکیل شده است افزود: در این شورا با حضور مقام های ارشد سیاسی، انتظامی، امنیتی اگر موانعی بر سر راه سرمایه گذاری باشد برطرف می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha