تهران- ایرنا- رئیس صندوق رفاه دانشجویان نحوه محاسبه نرخ جدید غذای دانشجویی را برای سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ اعلام کرد.

«ناصر مطیعی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: در جلسه هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان که اواخر مردادماه برگزار شد جمع بندی نحوه محاسبه افزایش قیمت غذای دانشجویی به یک گروه کارشناسی واگذار شد تا قیمت تمام شده را با ضریب دقت مناسبی مشخص کنند.
وی با بیان اینکه دقیق سازی قیمت مواد اولیه باید مشخص شود، تاکید کرد: این مساله چارچوب یک سال پرداخت هزینه غذا توسط دانشجو را مشخص می کند که تا حدی با برخی فراز و نشیب ها روبروست.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان درباره نحوه محاسبه نرخ خرید گوشت مرغ و قرمز از مرکز امور و پشتیبانی دام گفت: مرکز امور و پشتیبانی دام پیش از این قول مساعد داده بود که بهای گوشت مرغ و قرمز را با قیمت تنظیم بازار در اختیار صندوق رفاه دانشجویان قرار دهد اما به تازگی اعلام کردند که این قیمت نیمایی شده است.
مطیعی یادآور شد: قیمتی که صندوق رفاه دانشجویان برای غذای دانشجویی اعلام می کند باید تناسبی با هزینه تمام شده غذا داشته باشد.
وی تصریح کرد تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید تکلیف میزان افزایش غذای دانشجویی مشخص می شود.
به گزارش ایرنا، نرخ مصوب غذای دانشجویی به چند بخش تقسیم می شود. کم هزینه شامل ناهار و شام ۷۹۰ تومان، متوسط هزینه شامل ناهار و شام هزار و ۱۲۵ تومان، پُر هزینه شامل ناهار و شام هزار و ۲۹۰ تومان، صبحانه ۶۵۵ تومان و برای دانشجویان سنوات گذشته بین دو هزار و ۴۷۰ تومان و سه هزار و ۴۸۰ تومان در نظر گرفته شده است.
این قیمت بر اساس مصوبه سال تحصیلی ۹۶-۹۵ بود که تا سال تحصیلی گذشته بدون تغییر ماند.