صادق قادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و بهداشت محیط حرفهای در گشتهای مشترک، یکهزار و ۳۰۵ مورد بازرسی از واحدهای نانوایی سطح شهر و روستا را امسال انجام دادند.
وی با بیان اینکه این بازرسیها در راستای مصوبات کارگروه آرد و نان و نظارت ویژه بر کیفیت و کمیت نانهای تولیدی است، اظهار داشت: در بیشتر بازرسیها ملاک آییننامه بهداشتی مقررات واحدهای خبازی است و این اصول شامل بهداشت فردی، رعایت بهداشت ابزار کار، ساختار و بهداشت مواد غذایی شامل آنالیز نمک، انطباق آرد، سرمایش و افزودنیها است.
وی اضافه کرد: به موجب ماده ۶۱ قانون نظام صنفی، عرضه کالا یا ارایه خدمت بر خلاف ضوابط و شبکههای تعیین شده از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت یا دستگاه اجرایی مرتبط ، تخلف عرضه خارج از شبکه محسوب میشود و مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قبیل کمفروشی، گرانفروشی، رعایت نکردن ساعت کاری و جابجایی مشکوک آرد موارد را از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد گزارش کنند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد تاکید کرد: با واحدهایی که قوانین نظام صنفی و مشتری مداری را رعایت نکنند و نانهای بیکیفیت به مردم عرضه کنند، به شدت برخورد میشود.
قادری اظهار داشت: ۲۳۱ واحد نانوایی در مهاباد آرد سهمیهای دریافت میکنند که از این تعداد ۱۶۶ واحد در مناطق شهری و ۶۵ واحد در مناطق روستایی این شهرستان قرار دارند.
ارتقای کیفیت نان و برگزاری گشتهای مشترک بازرسی از مهمترین مصوبهها و اهداف کارگروه آرد و نان مهاباد است.
این شهرستان با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است.
۹۹۰۳/۶۱۸۵/۲۰۹۳