بهروز کارخانه روز شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: در صورت ساخت و راه اندازی این مرکز ، مسئولیت تجهیز، تامین اقلام مورد نیاز و جذب نیروی بر عهده جمعیت هلال احمر است.
وی افزود: مسئولان، مدیریت بحران را جدی بگیرند و در هزینه ها و اختصاص اعتبار، این بخش را در اولویت قرار دهند چرا که در صورت تخصیص ندادن اعتبار مورد نیاز برای راه اندازی پایگاه جامع پشتیبانی غرب کشور، این امکان و ظرفیت در اختیار استان دیگری قرار می گیرد.
کارخانه ای با بیان اینکه هلال احمر همدان در وضعیت بحرانی قرار دارد افزود: راه اندازی پایگاه امداد پشتیبانی موجب ایجاد اشتغال شده و همدان را از نظر امکانات و تجهیزات امدادی بیمه می کند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان اضافه کرد: با توجه به تعریض بلوار شهید همدانی (فرودگاه) تنها انبار اقلام امدادی این شهرستان در آستانه تخریب است و این موضوع در قالب یک نامه به استانداری اطلاع رسانی شده و در شورای مدیریت بحران نسبت به تامین زمین و ساخت آن تاکید شد.
کارخانه ای با بیان اینکه در هر شهرستان یک انبار اقلام امدادی وجود دارد اضافه کرد: یک باب انبار پشتیبانی غرب کشور در مسیر تهران - همدان در نزدیکی پلیس راه دایر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان با انتقاد از کم توجهی به مدیریت بحران گفت: ساختار برنامه ریزی استان به گونه ای طراحی شده که نسبت به مساله مهم و حیاتی مدیریت بحران توجه چندانی نمی شود.
وی ادامه داد: این در حالیست که همدان معین ۹ استان کشور و منطقه ۱۹ تهران بوده و باید در مواقع بروز بحران به این استان ها و مناطق آسیب دیده امداد رسانی کند.کارخانه تاکید کرد:
۷۵۲۶/۲۰۸۷