به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش، محمد روشن امروز دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه روسای قبلی و جدید دانشگاه سوره در محل سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: شناخت وضعیت موجود اولین کاری بود که در دوره مدیریتی بنده انجام شد. در وهله اول با بهره گیری از یک اندیشمند و متخصص شناخت مناسبی از وضعیت فعلی بدست آمد، از سوی دیگر برای رفتن به مقصد سند تحول بیست ساله تدوین شد، در واقع یک برنامه راهبردی تا سال ۱۴۰۰ این دانشگاه تدوین شد.
وی افزود: ساماندهی وضعیت تشکیلات نیروی انسانی بر اساس مقتضیات موجود از دیگر اقداماتی بود که در سال های ابتدایی مدیریت انجام شد. در این راستا اولین گام هویت بخشی به همکاران به عنوان اعضای هیات علمی بود.
رییس سابق دانشگاه سوره خاطرنشان کرد: از دیگر اقداماتی که در سال های گذشته انجام شد، تعدیل نیروی انسانی از بیش از ۱۳۰ نفر به ۹۴ نفر بود تا بتوان به کارکنان این دانشگاه رسیدگی بیشتری کرد.
روشن ادامه داد: سعی شد در سالهای گذشته رابطه معناداری در اعطای پاداش برای کیفیت اهداف سازمانی ایجاد شود. تلاش در گسترش اخلاق عمومی، ایجاد و ترویج روحیه صبر در میان کارکنان، استادان و دانشجویان نیز از دیگر اقدامات دوران مدیریتم بود.
وی افزود: دانشگاه سعی کرده در سالهای گذشته در فضاهای سیاسی و تنش ها با فرزندان خود عادلانه برخورد کند تا در نهایت آنها نیز به راه درست رهنمون شوند.
رییس سابق دانشگاه سوره با اشاره به اینکه دانشگاههای کوچک هیات ممیزه ندارند، ادامه داد: یکی از مشکلات دانشگاه در سالهای ابتدایی، نداشتن هیات ممیزه براساس قانون وزارت علوم بود. طبق قانون دانشگاههای کوچک هیات ممیزه ندارند. از این رو از سوی دانشگاه سوره به وزارت علوم پیشنهاد شد هیات ممیزه مشترک برای دانشگاه های کوچک از جمله صدا و سیما و شهید مطهری ایجاد شود که در نهایت نیز چهار نفر از اعضای این هیات را افراد دانشگاه سوره تشکیل دادند.
روشن یادآور شد: ایجاد بسیج کارکنان و برنامه ریزی برای اصلاح هرم اعضای هیات علمی نیز از دیگر اقدامات در دوران مدیریتم بوده است. برای سامان بخشی به هرم هیات علمی از بورس استادان به سایر دانشگاهها نیز بهره گرفته شد.
به گفته وی، بورس استادان به دانشگاههای سایر شهرهای کشور اقدامی موثر برای دانشگاه بود. البته ناگفته نماند این استادان نیز به خوبی از عهده امور در سایر مراکز آموزش عالی برآمدند، در تمام این سال ها فقط ۲ نفر از استادان انفصال از خدمت داشتند که دلیل انفصال یکی از آنها نیز شهادت بوده است.
رییس سابق دانشگاه سوره همچنین افزود: مستند سازی فعالیت ها در دانشگاه، تشکیل انجمن های علمی و کانون فرهنگی، ایجاد رشته برای تسهیلات تکمیلی از مهرماه سال ۸۵ با ۶ رشته از دیگر فعالیتهای دوران مدیریت بنده بوده است.
روشن خاطرنشان کرد: دانشگاه در سالهای گذشته به منظور بهره گیری از تجربیات سایر دانشگاهها، با دانشگاههای ملی و بین المللی از جمله تهران، شهید بهشتی و مسکو قرارداد همکاری داشته است.
وی در پایان افزود: دانشجویان دانشگاه سوره خلاق و کارآفرین هستند. این خلاقیت در تمام رشته های این دانشگاه وجود دارد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی مسوولیت ریاست دانشگاه سوره را به محمدحسین ساعی واگذار کرد. ساعی که از سال ۱۳۹۱ عضو هیات علمی دانشگاه صدا و سیماست، پیش از این رئیس دانشکده ارتباطات و رسانه این دانشگاه بوده است.
آیین تکریم محمد روشن و معارفه ساعی امروز در سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.