علی اکبر پارسا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از این تعداد ۳۶ موکب در کربلا، ۱۱ موکب در نجف، ۱۵ موکب در کاظمین، ۶ موکب در سامرا و ۱۵ موکب در مسیر نجف به کربلا مستقر می شوند و علاوه بر آن ۲ موکب نیز در مرز شلمچه، یک موکب در مرز مهران و یک موکب هم در مرز دوغارون استقرار می یابد.
وی اظهار داشت: تعهد و سهم خراسان رضوی بر اساس ابلاغ ستاد اربعین کشور اسکان ۹۲ هزار و ۶۵۰ نفر و تغذیه روزانه ۹۷ هزار و ۸۰۰ نفر است.
وی ادامه داد: ارائه خدمات نیز از هفت روز مانده به اربعین تا سه روز بعد از آن به مدت ۱۰ روز ادامه می یابد.
پارسا گفت: همچنین ۳۶ دستگاه نانوایی با پخت روزانه ۱۳۵ هزار قرص نان به زائران اربعین خدمت رسانی میکند.
وی افزود: افرادی که مایل به کمک به مراسم پیاده روی اربعین هستند میتوانند کمک های خود را به شماره حساب ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۷۷۷۷۸۸۸ واریز کنند.
وی اظهار داشت: پارسال ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کمک نقدی و غیر نقدی از خراسان رضوی برای مراسم پیاده روی اربعین جمع آوری شد.
پارسا با اشاره به فعالیت های خراسان رضوی در بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه ادامه داد: پروژه اصلی ما توسعه حرم حضرت سیدالشهدا(ع) و ساخت صحن حضرت زینب (س) است که از پارسال آغاز شده است.
وی گفت: از مجموع ۱۶۶ هزار متر مربع این صحن، ساخت ۱۳ هزار و ۸۰۰ متر مربع به خراسان رضوی تعلق دارد و افرادی که مایل به کمک در این زمینه هستند می توانند کمک های خود را به شماره حساب ۰۱۲۰۲۰۰۰۰۰۰۰۰ و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۹۵۲۹۰۵۲ واریز کنند.
وی افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب اربعین ابعاد بین المللی پیدا کرده و حضرت امام حسین (ع) و معرفت حسینی جهانی شده است. اربعین نشانه ای بزرگی است که پیروزی نهایی جبهه حسینی بر جبهه استکبار را به نمایش می گذارد.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی ادامه داد: در این حرکت میزبان اصلی مردم عراق هستند لذا به هنگام حضور در این کشور باید به قوانین و رسوم آنها احترام بگذاریم.
۷۵۰۷/۶۰۵۳