محسن جعفری نژاد روز دوشنبه در این باره بیان کرد: در راستای حمایت از جوامع محلی که معیشت آنها به بهرهبرداری از حیات وحش وابسته است و با هدف جلب مشارکت آنها در راستای همکاری با حفاظت محیط زیست استان برای حفاظت و بهرهبرداری پایدار از اجزای تنوع زیستی با رعایت قوانین و مقررات صید و شکار این پروانه صادر میشود.
وی با اشاره به شرایط و ضوابط مندرج در دستورالعمل صدور این پروانه اظهار داشت: مدت اعتبار پروانه از تاریخ صدور تا پایان بهمنماه سال جاری است و پروانه صادره غیرقابل انتقال به دیگران است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان افزود: تعداد مجاز زندهگیری ۱۰ قطعه در هر سفر است و این پروانه تنها برای افرادی صادر میشود که از این طریق امرار معاش میکنند.
جعفری نژاد ادامه داد: پروانه انتفاعی زندهگیری سهره طلایی با تور فقط در محدوده شکارگاههای آزاد استان برابر تقسیمات کشوری دارای اعتبار است و استفاده از سایر ادوات زندهگیری و روشها ممنوع است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان تاکید کرد: تعداد روزهای مجاز زندهگیری ۲ روز پایانی هفته یعنی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه است.
جعفری نژاد گفت؛: دارنده پروانه موظف است تعداد پرندگان زندهگیری شده در هر سفر و محل صید آنها را در مجموع طول فصل در قالب جدولی به اداره کل حفاظت محیط زیست همدان اعلام کند.
۷۵۲۶/۲۰۸۷